Ce coafuri se poartă în 2017? Cinci trenduri de urmat pentru viitoarele mirese! Ce coafuri se poartă în 2017? Cinci trenduri de urmat pentru viitoarele mirese!
În anul 2017 viitoarele mirese au de ales între coafurile lejere ori ușor stilizate și cele elaborate și extravagante. Celebrul hairstylist Cristi Pascu identifică... Ce coafuri se poartă în 2017? Cinci trenduri de urmat pentru viitoarele mirese!

În anul 2017 viitoarele mirese au de ales între coafurile lejere ori ușor stilizate și cele elaborate și extravagante. Celebrul hairstylist Cristi Pascu identifică cinci trenduri de urmat pentru viitoarele mirese.

  1. Coafurile naturale

“În cazul mireselor, coafurile lejere și naturale vor fi mereu la modă. În anul 2017, accentul cade mai mult ca niciodată pe naturalețe. Recomand părul coafat lejer, poate puțin șuvițat, prins într-o agrafă sau lăsat să cadă pe umeri. Astfel de coafuri lejere se recomandă persoanelor care nu vor să epateze sau să exagereze în ziua nunții”, declară Cristi Pascu.

  1. Împletiturile romantice și rusești

“Unele mirese preferă genul de coafuri romantice, întâlnit în filme precum “Lords of the Rings” sau în serialul “Game of Thrones”. În anul 2017, aceste împletituri sunt lejere și se fac foarte ușor. Este suficient să-ți ondulezi părul pentru ca apoi să-ți împletești două codițe simple. Se mai poate prinde părul într-o coadă, pe care ulterior o putem lărgi ușor pentru a da impresia de messy hair. Atunci când vorbim despre împletituri nu le putem scoate din discuție pe cele rusești. Acestea sunt căutate de câteva sezoane bune și rămân în topul preferințelor”, continuă Cristi Pascu.

  1. Cutele glam

“Se poartă coafurile retro pentru mirese, inspirate din epoca de aur a Hollywood-ului. Dacă vrei să adopți pentru ziua nunții un look inspirat de Judy Garland, Marlene Dietrich sau Joan Crawford o poți face și nu vei da greș”, mai spune Cristi Pascu.

cristi-pascu-3

  1. Extensii și coafuri cu volum

“Persoanele care au un fir de păr fin vor apela la extensii pentru coafura de mireasă. Se mizează astfel pe o coafură cu bucle și mult volum”.

  1. Coafuri nonconformiste

“Miresele rebele vor avea grijă să se observe acest lucru și prin coafura pe care o vor afișa la altar. Se poartă părul tapat exagerat și cu foarte mult volum, așa cum vedem la modele de pe catwalkurile de modă. Există și mirese care vor tunsori scurte și geometrice, chiar băiețoase, iar altele care recurg la culori trăznite precum verde crud, roz sau mov pentru a ieși în evidența. Este bine și așa”, concluzionează Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hairstyliști din România. Cu o carieră de peste două decenii în domeniu, Cristi Pascu aduce în România trendurile dictate la nivel international și lansează noi generații de specialiștii prin intermediul Academiei de Coafură Cristi Pascu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.