New Trends: La frizeria de la bloc sau la barbershop? New Trends: La frizeria de la bloc sau la barbershop?
Fiță, răsfăț, un nou trend sau doar ceva ce merită testat din când în când. Eu le-aș alege pe toate la un loc atunci... New Trends: La frizeria de la bloc sau la barbershop?

Fiță, răsfăț, un nou trend sau doar ceva ce merită testat din când în când. Eu le-aș alege pe toate la un loc atunci când vorbim de un barbershop, și asta după ce, recent, am trecut pragul unui asemenea loc, iar mintea mea a început să facă tot felul de comparații cu frizeria de la colțul blocului.

Ani de zile nu am dat o așa mare importanță frizeriei, iar pentru mine tunsul însemna ceva simplu, banal. Mă duceam la orice frizerie, la orice frizer și îi spuneam omului să mă tundă … mai scurt. Și chiar eram mulțumit. De fiecare dată găseam o modalitate de a îmi așeza părul până la următorul tuns.

Asta, până când, de curând am încercat și altceva. Din curiozitate și nu pe bani mulți. Am fost la un eveniment în Parke Lake Plaza și am trecut întâmplător pe lângă Gett’s Color Bar Park Lake. Am luat un pliant și am citit că au lansat un nou subbrand, GETT’S MEN, dedicat serviciilor de barbering & grooming, care se traduc în română prin mai mult decât frizerie. După nu mai mult de cinci pași de la locul cu pricina am zis: de ce să nu intru să văd cum arată. Poate chiar să mă și tund.

De la intrarea în salon, am fost surprins de o atmosferă modern-vintage dată de elemente de design precum lămpi noi nouțe, dar care imită modele din anii ‘50, scaune de barber de la Takara Belmont, cu tehnologie de ultimă generație, și linii retro, și de o paletă de culori mai … moody.

GETT’S MEN 1

Mă simțeam deja ca la un restaurant și am aruncat un ochi pe … meniul lor. Am observat că serviciile de grooming sunt completate de o gamă de produse profesionale Dear Barber pe care le foloseam și eu acasă.

Ce a urmat a fost răsfăț.  Recunosc. Am început sesiunea cu o cafea din partea casei și sfaturi în privința tunsorii. Știți voi, cum arată mai bine, ce produse este bine să folosești, de câte ori e nevoie să îți speli părul și scalpul, etc..  Și uite așa am trecut, pe rând, prin toate etapele unui barbershop. I-am zis băiatului … „cu de toate”. Adică, tuns și spălat pe cap, bărbierit, dar și servicii de îngrijire a bărbii. BONUS: masajul scalpului. Totul, într-un spațiu dedicat, amenajat așa cum ne place nouă bărbaților, în stil vintage.

Mi-am dat seama după ce am petrecut aproape o oră în salonul GETT’S MEN că totul merită aici, iar pentru mine frizeria de la colțul blocului este de domeniul trecutului.

Salonul Gett’s Color Bar Park Lake se află la etajul 1 al Parke Lake Plaza și mai include pe lângă salonul femeilor, GETT’S MEN, un spațiu dedicat exclusiv bărbaților, solar, dar și o terasă-cafenea unde se pot face servicii în aer liber și unde se poate fuma.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.