Beauty Trends: TOP 3 Trenduri în manichiură Beauty Trends: TOP 3 Trenduri în manichiură
2017 este anul în care extravaganța revine în topul preferințelor marilor designeri, indiferent că vorbim despre haine, accesorii sau manichiură. Anul acesta, cele două... Beauty Trends: TOP 3 Trenduri în manichiură

2017 este anul în care extravaganța revine în topul preferințelor marilor designeri, indiferent că vorbim despre haine, accesorii sau manichiură. Anul acesta, cele două mari trenduri majore se află la două extreme, astfel că ele se potrivesc atât pentru persoanele mai conservatoare și “cuminți”, cât și pentru femeile care nu se tem să-și pună manichiura în evidență.

#1 Manichiura Nude

Manichiura în nuanțe neutre, de nude fie pe bază beige, fie rose, rămâne unul din marile trenduri de manichiură în 2017. Aceasta se potrivește foarte bine în orice situație, fie că mergi la școala, la birou, sau la o ieșire în oraș cu fetele. Marele avantaj este că o poți asorta la orice fel de ținută.

Practic, nu ai cum să dai greș cu o manichiură nude, fie că vorbim de manichiura clasică, de manichiura cu ojă semipermanentă sau de cea realizată intr-un salon de manichiură.

Dacă îți place să fii creativă și să îți faci manichiura acasă, îți recomandăm colecția de oje Zoya. Dacă, însă, te numeri printre femeile care preferă să meargă la un salon de manichiură, îți recomandăm salonul Nails Story situat chiar în centrul Bucureștiului.

Aici vei găsi cele mai noi trenduri și cele mai creative și inovative manichiuri, precum cele metalice, cu forme geometrice, glitter sau picturi.

nude manicure

#2 Manichiura cu forme geometrice

Formele grafice și geometrice au revenit pe val. În 2017 o să vezi peste tot manichiuri simple mono-cromatice, dar înfrumusețate cu elemente grafice, precum dungi, buline și triunghiuri.

Este unul dintre trendurile noastre preferate și suntem convinși că o să-l adopți și tu cu prima ocazie.

forme geometrice

#3 Manichiura cu pigmenți și aplicații metalice

Accentele metalice reprezintă cel mai în vogă trend al anului 2017. Îți recomandăm fie o manichiură franțuzească în culori neutre cu vârfurile în sclipiri argintii sau aurii, fie să adaugi chiar un strat complet de ojă metalică.

Acest tip de manichiură te va scoate din anonimat cât ai zice “trenduri 2017”!

La salonul de manichiură Nails Story vei găsi toată inspirația de care ai nevoie. Te poți juca cu formele și elementele și poți opta pentru o manichiură Broken Glass sau poți insera elementele metalice într-o manichiură Cat Eye Effect.

pigmenti si aplicatii metalice

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.