Plantronics BackBeat PRO 2 au câștigat un premiu iF Design Plantronics BackBeat PRO 2 au câștigat un premiu iF Design
Plantronics, pionier al tehnologiei audio și al accesoriilor inteligente, a obținut un premiu important din partea juriului International Forum Design (iF). Căștile wireless Plantronics... Plantronics BackBeat PRO 2 au câștigat un premiu iF Design

Plantronics, pionier al tehnologiei audio și al accesoriilor inteligente, a obținut un premiu important din partea juriului International Forum Design (iF). Căștile wireless Plantronics BackBeat PRO 2 au câștigat premiul pentru design de produs la categoria audio.

Acesta este al zecelea an consecutiv în care Plantronics este premiat de către iF International Forum Design pentru excelență în design. Printre produsele Plantronics premiate în anii trecuți se numără modelele BackBeat SENSEBackBeat FIT și BackBeat PRO.

Premiile iF Design Awards sunt recunoscute la nivel internațional și reprezintă, de peste 60 de ani, un reper al excelenței în design. Pentru a stabili câștigătorii, juriul a evaluat anul acesta 5.500 de înscrieri din 59 de țări. Produsele au fost evaluate ținând cont de criterii precum inovație, funcționalitate, calitatea designului, materiale, capacitate ergonomică și impactul asupra mediului.

„La Plantronics, ne mândrim cu eforturile pe care le depunem în calitatea, cercetarea și testarea designului produselor și soluțiilor noastre, pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune experiențe posibile,” a declarat Darrin Cades, vicepreședinte Corporate Design, Plantronics. „Misiunea noastră cu BackBeat PRO 2 a fost de a dezvolta căști premium, care oferă cea mai bună calitate audio, dar și confort și design, pentru a încuraja consumatorii să renunțe la cabluri și să îmbrățișeze experiența wireless. Suntem foarte mândri să primim, pentru al zecelea an consecutiv, un premiu de design din partea iF!”

PLT_BBPRO2_Noise_Cancelling

BackBeat PRO 2

BackBeat PRO 2 oferă o experiență wireless de cea mai bună calitate. Funcția active noise-cancellation (ANC) on-demand le permite utilizatorilor să reducă zgomotul de fundal și să comute pe modul open-listening pentru a putea asculta conversații sau anunțuri din jurul lor, fără a-și da căștile jos.

Tehnologia Class 1 Bluetooth® oferă libertate de mișcare pe o rază de 100 de metri atunci când căștile sunt conectate la un dispozitiv Class 1 Bluetooth. Tehnologia Plantronics oferă, cu o singură încărcare, un timp maxim de 24 de ore de ascultare continuă, până la 21 de ore durată de viață în modul stand by și până la 6 luni durată de viață în modul DeepSleep.

Portofoliul BackBeat de produse cu tehnologie Bluetooth stereo include și următoarele produse:

  • BackBeat FIT, căști de fitness wireless, rezistente la apă[1], compatibile cu standardele IP57, având un design unic și sigur, precum și o așezare stabilă pe cap, indiferent de nivelul de activitate;
  • BackBeat GO 3, căști wireless stereo cu design minimalist, care oferă o calitate audio clară, la rezoluție mare;
  • BackBeat SENSE, căști smart wireless on-ear;
  • BackBeat 100 Series, căști hibrid, wireless, cu un design ușor pentru uz zilnic.

Fiecare dispozitiv BackBeat le permite utilizatorilor să efectueze apeluri vocale și să asculte muzică, oferind calitate, durabilitate, confort și cea mai bună experiență audio, cu care consumatorii Plantronics sunt deja obișnuiți.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.