Autocarele FlixBus, integrate în Google Maps Autocarele FlixBus, integrate în Google Maps
Găsirea cursei potrivite pe Google Maps – după transportul cu avionul, trenul și traficul local, FlixBuses se integrează în serviciul de tranzit oferit de... Autocarele FlixBus, integrate în Google Maps

Găsirea cursei potrivite pe Google Maps – după transportul cu avionul, trenul și traficul local, FlixBuses se integrează în serviciul de tranzit oferit de Google. De acum înainte, cele 120.000 de curse zilnice FlixBus vor fi accesibile oricărui utilizator Google Maps din întreaga lume.

Google Transit este funcția de planificare a traseului din Google Maps care conectează hărțile orașului la transportul local, iar acum și la rețeaua FlixBus. Planificatorul de traseu din „Google Maps” combină hărțile orașului și traficul local cu rețeaua FlixBus.

Cooperarea cu OpenGeo: FlixBus adoptă datele deschise

Pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă a datelor în aplicații terțe, inclusiv conformitatea cu constrângerile de reglementare și fusurile orare, FlixBus a colaborat cu fundația olandeză OpenGeo pentru a dezvolta un orar GTFS de ultimă generație și pentru a-l valida în detaliu alături de parteneri

Pentru un plus de transparență și conectarea diverselor concepte de mobilitate, datele privind orarul sunt disponibile publicului. Google Transit oferă o oportunitate excelentă de a oferi clienților aceste informații în mod simplu, în orice moment. Datele GTFS vor fi disponibile, de exemplu, pentru operatorii stațiilor de autocar, care își pot încărca în tabelele de destinații informații cum ar fi orele de plecare și de sosire sau escalele.

FlixBus și OpenGeo colaborează în prezent pentru a duce acest proiect un pas mai departe. În viitorul apropiat, autocarele FlixBus vor fi primele autocare interurbane, cu informații despre curse disponibile în timp real în Google Maps. În prezent, acest serviciu este deja disponibil în Aplicația FlixBus.

FlixBus și Google Maps: transport sustenabil până la destinație

FlixBus este o soluție de mobilitate inteligentă și ecologică pentru orice buget. Acum, rețeaua este disponibilă utilizatorilor Google Maps din întreaga lume.

 „Google Maps este un partener important pentru realizarea conceputului nostru de mobilitate la nivel european – autocarele noastre fac legătura cu 1.000 de destinații, iar Google Maps conectează diferite tipuri de furnizori de mobilitate. Împreună, putem aduce o contribuție valoroasă la optimizarea conceptelor de mobilitate comune.” –  declarat Daniel Krauss (Managing Director și CIO)

Mobilitate verde și inteligentă: găsirea curselor FlixBus în Planificatorul de traseu Google Maps

Călătorul își alege locația de plecare și de destinație pe Google Maps, precum și opțiunea „Transport public” și mijloacele de transport preferate. Când alegi opțiunea „autocar”, se vor afișa cursele FlixBus.

 „Utilizatorii Google pot găsi cele mai importante informații de călătorie pentru cursa lor FlixBus: locația și ora de plecare, durata călătoriei, opririle pe traseu și conexiunile locale la destinație. Google se conectează direct la magazinul de bilete FlixBus.” – a declarat Krauss

Aplicația de smartphone FlixBus pentru o experiență optimă de călătorie

Cu aplicația gratuită pentru smartphone-uri iOS, Android și Windows, FlixBus optimizează experiența de călătorie. Aplicația oferă servicii suplimentare, cum ar fi emitere de bilete și check-in pe mobil, navigare până la stația de autocar și informații despre traseu în timp real prin notificare push.

FlixBus își extinde rețeaua în întreaga Europă. Recent, furnizorul de mobilitate a anunțat lansarea unor rețele locale în Scandinavia și continuarea extinderii în țările din ECE în anul 2017.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.