Cooking Session: Burgeri si Scoici a la Scarlatescu. In Centrul Vechi Cooking Session: Burgeri si Scoici a la Scarlatescu. In Centrul Vechi
Restaurantul Burgeri si Scoici (Str. Smardan, nr.27) a organizat in prima zi de primavara un cooking session cu Chef Catalin Scarlatescu. Nu puteam sa... Cooking Session: Burgeri si Scoici a la Scarlatescu. In Centrul Vechi

Restaurantul Burgeri si Scoici (Str. Smardan, nr.27) a organizat in prima zi de primavara un cooking session cu Chef Catalin Scarlatescu. Nu puteam sa lipsim de la un asemenea aveniment in care Chef Catalin Scarlatescu si-a dat arama pe fata (daca mai era nevoie) si a pregatit din nou o masa ca la carte. 

Altfel spus, numerosi food&lifestyle bloggers au avut ocazia sa gateasca cot la cot cu celebrul Chef si sa testeze cele mai bune scoici din oras, dar si burgerii variati din meniu.

Burger si Scoici-24

Aflat in Centrul Vechi al orasului, pe strada Smardan, nr 27, Restaurantul Burgeri si Scoici ii invita pe gurmanzi  sa se bucure de o atmosfera relaxanta, intima si sa descopere cele mai delicioase combinatii de arome si gusturi.

Puteti alege de aici dintr-o gama variata de burgeri: de la beauty&the beef (burger cu carne de vita Black Angus si chutney de ceapa) sau Curry Chickenrella (burger cu carne de pui, ardei copt si curry), pana la Waka-waka Fishburger (burger cu peste), insotiti de o portie zdravana de cartofi proaspeti prajiti.

Burger si Scoici-146

Cat priveste scocile gatite dupa reteta Scarlatescu, ei bine, acestea se vor regasi in meniu pe tot parcursul acestui an. Sa te tot lingi pe degete, zic!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.