Lugo Lounge Restaurant Late Media Brunch – FOTO Lugo Lounge Restaurant Late Media Brunch – FOTO
Lugo Lounge Restaurant a organizat un Late Media Brunch de degustare la care au participat numerosi food & lifestyle bloggers care au avut ocazia... Lugo Lounge Restaurant Late Media Brunch – FOTO

Lugo Lounge Restaurant a organizat un Late Media Brunch de degustare la care au participat numerosi food & lifestyle bloggers care au avut ocazia sa testeze preparate delicioase din meniu, sa socializeze si sa se bucure de atmosfera relaxata din locatie.

Aflat in centrul Bucurestiului, in zona Piata Romana, pe strada George Enescu, numarul 23, Lugo Restaurant & Lounge si-a deschis portile in vara anului trecut. Lugo este un restaurant mediteraneean inconfundabil, cu linii si elemente de design vibrante.

Decorul, ritmurile incitante ale muzicii de lounge si de relaxare si mirosul imbietor de mancare mediteraneeana  savuroasa, sunt impulsurile unei aventuri gastronomice de neuitat, care fac din restaurant un loc perfect pentru o iesire cu persoana iubita, prietenii sau familia.

Fiecare aperitiv, salata, fel de mancare principal sau desert este pregatit cu dragoste si migala. Fructele de mare sunt vedetele meniului insa la fel de importante sunt si pastele, pestele (dorada si somon), carnea de vita preparata cu grija in sos brun, de vin alb sau chimchurri. Deserturile ocupa un loc de cinste in bucataria Lugo iar soufle-ul de ciocolata cu inghetata de vanilie este piesa de rezistenta.

Photo 2017.02.27 Lugo-6

Meniu degustare  –  o explozie de culori si gusturi delicioase, asezonate cu sosuri preparate in bucataria proprie:

Crevete cu guacamole

Rulou prosciutto cu gorgonzola

Rulou zucchini cu haloumi

Aoumoniera cu bacon si branza capra

Tartar ton

Tartar somon

Mini caprese

Muschi vita cu piure de morcov, anason si ananas

Ton crusta de susan  si sos butter lime

Paste primavera

Lugo propune clientilor sai in sezonul de primavara – vara, o terasa de vis, iluminata cu o bolta de lumini, unde puteti merge cu persoanele dragi, un interior cu separeuri dar si spatii open- space pentru grupuri mai mari, o servire impecabila, iar piesa de rezistenta este reprezentata de mancarea de exceptie, unde retetele inovative ale unei experimentate echipe de Chefi face o nota aparte de alte localuri.

LUGO te invita sa le faci o vizita si sa descoperi pasiunea bucatarilor pentru mancarea mediteraneeana!

Lugo Lounge Restaurant

Strada George Enescu, Nr 23

Rezervari: 0785 238 910

Facebook: https://www.facebook.com/LugoBucharest/

Instagram: https://www.instagram.com/lugo_bucharest/

Site: http://lugo.ro/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.