Carrefour redeschide primul magazin BILLA remodelat Carrefour redeschide primul magazin BILLA remodelat
Grupul Carrefour a redeschis azi primul magazin BILLA remodelat, situat in centrul comercial Liberty Mall din Bucuresti. Noul MARKET Liberty Mall si-a intampinat azi... Carrefour redeschide primul magazin BILLA remodelat
Grupul Carrefour a redeschis azi primul magazin BILLA remodelat, situat in centrul comercial Liberty Mall din Bucuresti.
Noul MARKET Liberty Mall si-a intampinat azi clientii, oferindu-le acestora: sute de produse mai ieftine, peste 3.560 de produse noi si peste 10 servicii noi disponibile la casele de marcat sau la standul Super Servicii special amenajat in magazin. Astfel, grupul Carrefour numara in prezent 118 de supermarketuri Market.
Noul Market Liberty Mall isi asteapta clientii cu produse proaspete, de la fructe și legume care anunță venirea primăverii sau carne fragedă la prețuri avantajoase, până la o paletă imbogățită de produse alimentare și nealimentare pentru întreaga familie!
Peste 2.400 de produse alimentare noi si peste 1100 de produse nealimentare au fost introduse in gama, cuprinzand atat articole permanente cat si articole sezoniere: electronice, electrocasnice mici, gradinarit, menaj si textile.
In plus, noul concept ofera clientilor posibilitatea de a cumpara articole textile, de menaj, de sezon si electronice si electrocasnice mici. Mai mult decat atat, cele mai atractive promotii ale saptamanii vor putea fi gasite chiar la intrarea in magazin, in  „zona rosie”.
„Noul Market si-a propus sa imbine tot ce este mai bun din Billa si din Market si sa vina in intampinarea clientilor sai fideli cu sute de preturi mai mici. Astfel, incepand de azi, clientii nostri se vor putea bucura de aceleasi avantaje ale cardului de fidelitate, putand inlocui Billa Card Plus cu noul Card Plus, solicidandu-l in magazin la punctele special amenajate”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.
market liberty mall_2
Dupa completarea unui formular de inscriere electronic, clientii intra in posesia cardului care este disponibil direct si gratuit. Card Plus poate fi folosit apoi imediat pentru cumparaturi. Odata cu Card Plus, clientii vor primi si 3 minicarduri detasabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca aceasta sa se bucure de aceleasi avantaje.
In plus, cu Card Plus, clienţii vor avea parte de cadouri cu ocazia zilei de naştere si de ziua numelui. Mai mult decat atat, lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promotii pe care le pot gasi in catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, in sectiunea dedicata cataloagelor : www.carrefour.ro/cataloage.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.