Avancronica Oscarurilor! Top cele mai căutate filme pe Google în România Avancronica Oscarurilor! Top cele mai căutate filme pe Google în România
Duminică, 26 februarie, va avea loc a 89-a ediție a premiilor Oscar. În așteptarea lor, Google a compilat cele mai populari căutări pe Google... Avancronica Oscarurilor! Top cele mai căutate filme pe Google în România

Duminică, 26 februarie, va avea loc a 89-a ediție a premiilor Oscar. În așteptarea lor, Google a compilat cele mai populari căutări pe Google ale românilor și cele mai urmărite trailere pe YouTube la nivel global, care să ne introducă în atmosfera Oscarurilor. Va fi La La Land cel mai bun film, Ryan Gosling cel mai bun actor, Meryl Streep cea mai bună actriță? Vom afla curând.

Top cele mai căutate filme pe Google în România, dintre cele nominalizate la Oscar la categoria „Cel mai bun film”:

 1. La La Land
 2. Lion
 3. Hacksaw Ridge
 4. Manchester by the Șea
 5. Fences

Sursă: Google Trends, căutări pe Google în perioada ianuarie – 21 februarie 2017, realizate din România

Top cei mai căutați actor pe Google în România, dintre cei nominalizați la Oscar la categoria „Cel mai bun actor în rol principal”:

 1. Ryan Gosling
 2. Denzel Washington
 3. Casey Affleck
 4. Andrew Garfield
 5. Viggo Mortensen

Sursă: Google Trends, căutări pe Google în perioadă ianuarie – 21 februarie 2017, realizate din România

Top cele mai căutate actrițe pe Google în România, dintre cele nominalizate la Oscar la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal”:

 1. Meryl Streep
 2. Emma Stone
 3. Natalie Portman
 4. Isabelle Huppert
 5. Ruth Negga

Sursă: Google Trends, căutări pe Google în perioada ianuarie – 21 februarie 2017, realizate din România

Cele mai populare trailere ale filmelor nominalizate la Oscar vizionate pe YouTube la nivel global

afis_lala-r

Topul YouTube al celor mai populare trailere de filme este construit pe baza vizualizărilor înregistrate de video-uri. Reclamele sunt analizate și introduse pe baza unui algoritm care ia în calcul vizualizările plătite, vizualizările organice și timpul de vizonare. Au fost incluse în top doar filmele nominalizate la Oscar la categoria „Cel mai bun film”. Video-urile sunt aranjate în ordinează vizualizărilor înregistrate până la 13.02.2017.

Toaletele prezentate de vedete pe covorul roșu al Oscarurilor sunt un punct de maxim interes al fiecărei ediții. Până vom vedea cum s-au pregătit vedetele duminică noaptea, vă oferim mai jos care au fost cele mai căutate toalete de la Oscar dă către români.

Top cele mai căutate toalete prezentate pe covorul roșu al Oscarurilor, din toate timpurile (căutări pe Google din România):

 1. Jennifer Lawrence, 2013
 2. Charlize Theron, 2013
 3. Câte Blanchett, 2014

Sursă: Google Trends, căutări pe Google, realizate din România

Dacă tot suntem în „febra” Oscarurilor, am vrut să surprindem și care au fost cele mai căutate filme din toate timpurile, dintre cele câștigătoare a Oscarului la categoria „cel mai bun film”. Vă invităm mai jos să vedeți care au opțiunile românilor, dar și cele la nivel global.

Top cele mai căutate filme de Oscar pe Google în România din toate timpurile (dintre filmele care au câștigat premiul Oscar la categoria „cel mai bun film” de-a lungul timpului):

 1. Titanic
 2. The Godfather
 3. Casablanca
 4. Gone With The Wind
 5. The Lord of the Rings: The Return of the King
 6. 12 Years a Slave
 7. Argo
 8. Forrest Gump
 9. A Beautiful Mind
 10. The Silence of the Lambs

Sursă: Google Trends, căutări pe Google, realizate din România

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.