Lili Sandu, în ringul “Uite cine dansează!” Lili Sandu, în ringul “Uite cine dansează!”
Lili Sandu este una dintre cele mai frumoase şi elegante prezenţe feminine din showbiz-ul românesc, iar din 6 martie îi va surprinde pe români... Lili Sandu, în ringul “Uite cine dansează!”

Lili Sandu este una dintre cele mai frumoase şi elegante prezenţe feminine din showbiz-ul românesc, iar din 6 martie îi va surprinde pe români cu entuziasmul, energia și grația ei la Uite cine dansează!, competiția în care este hotărâtă să dea totul și să creeze un spectacol de zile mari împreună cu partenerul ei de dans.

Lili se redescoperă pe zi ce trece și îi place să se bucure de fiecare clipă. Este ambițioasă, pozitivă și determinată să își scrie povestea în ringul de dans: ”Sunt bucuroasă să încep această primăvară în pași de dans, într-un nou proiect la Pro TV! Sunt pregătită să învăț să dansez și sper că publicul mă va susține și îmi va da energia de care am nevoie să reușesc să transform această provocare într-un spectacol de care să ne bucurăm împreună!”.

Și cum spectacolul înseamnă și emoție, Lili Sandu știe că acum e momentul să pună la bătaie cele mai de temut arme ale sale: pasiunea și rafinamentul: ”Am fost întotdeauna fascinată de eleganța dansului și de pasiunea pe care o transmite. Din punctul meu de vedere, dansul reprezintă un mod de a exprima emoție și de a spune o poveste”.

Actriță și cântăreață, Lili este cunoscută atât pentru filmele și serialele în care a jucat, dar și pentru melodiile interpretate.

A studiat actoria la Los Angeles alături de nume importante din cinematografia internațională, a fost concurent la Ferma vedetelor și V Reporter în sezonul șase Vocea României și, începând din 6 martie, de la 20:30, frumoasa Lili va demonstra că prin dans se pot genera o multitudine de trăiri și stări, la Uite cine dansează!.

Lili Sandu

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.