Bridgestone anunţă creşteri de preţuri pentru toate brandurile sale. De la 1 aprilie 2017! Bridgestone anunţă creşteri de preţuri pentru toate brandurile sale. De la 1 aprilie 2017!
Dată fiind majorarea costurilor materiilor prime, Bridgestone Europa anunţă o creştere medie a preţurilor pe categorii de până la 8% la anvelopele pentru autoturisme,... Bridgestone anunţă creşteri de preţuri pentru toate brandurile sale. De la 1 aprilie 2017!

Dată fiind majorarea costurilor materiilor prime, Bridgestone Europa anunţă o creştere medie a preţurilor pe categorii de până la 8% la anvelopele pentru autoturisme, autoutilitare, SUV-uri şi motociclete, valabilă pentru toate mărcile.

Creşterea va fi aplicată de la 1 aprilie 2017 pentru anvelopele de vară şi de la 1 mai 2017 pentru anvelopele de iarnă.

Bridgestone va continua să monitorizeze îndeaproape preţurile materiilor prime pentru a se asigura că va putea dezvolta şi livra anvelope inovatoare şi soluţii conexe.

Bridgestone EMEA, cu sediul central în Bruxelles, Belgia, este o filială deţinută de Bridgestone Corporation, cu sediul în Tokyo, cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume.

Bridgestone EMEA operează în peste 60 de ţări şi are peste 18.200 de angajaţi. La nivelul întregii regiuni, compania deţine 14 fabrici, un centru de Cercetare & Dezvoltare şi un centru de testare.

Anvelopele premium ale Bridgestone EMEA sunt vândute în Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi la nivel global.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.