Noul Vertu Constellation vine la 1 martie și în România. Prețul, 4100 euro! Noul Vertu Constellation vine la 1 martie și în România. Prețul, 4100 euro!
Producătorul britanic de telefoane mobile de lux, Vertu, lansează cea mai nouă generaţie de smartphone – Constellation, punând în balanţă tehnologia ultraperfomantă, calitatea excepţională... Noul Vertu Constellation vine la 1 martie și în România. Prețul, 4100 euro!

Producătorul britanic de telefoane mobile de lux, Vertu, lansează cea mai nouă generaţie de smartphone – Constellation, punând în balanţă tehnologia ultraperfomantă, calitatea excepţională a materialelor şi platforma de servicii dedicate Vertu.

Constellation include suport Dual SIM şi este adaptat pentru mai mult de 34 frecvenţe şi protocoale internaţionale. Display-ul HD WQHD AMOLED de 5.5″ din cristal de safir şi camera principală de 12 MP oferă imagini de o calitate excepţională, calitatea sunetului fără cusur fiind asigurată de un sistem Dolby Digital Plus. Serviciile exclusiviste Vertu Concierge şi Vertu Life vin în completarea stilului de viaţă al utilizatorului lor.

Telefonul va fi disponibil în magazine începând cu data de 1 Martie 2017, în România livrarea primelor telefoane Constellation făcându-se pe baza unei de liste de aşteptare, întâietate având clienţii fideli Vertu. Preţul acestuia va fi de 4100 euro.

constellationkeyvisual_highres_001_square

Design şi artizanat
Alegerea design-ului şi a tactilităţii este dusă la extrem de echipa Vertu, aspect exemplificat în fiecare detaliu al noului Constellation, telefon conceput pentru a crea o experienţă senzorială mai presus de utilizarea acestuia.

Pielea fină de pe spatele telefonului, finisată într-o varietate de culori calde, este procurată de la o renumită tăbăcărie italiană, afacere de familie veche de generaţii. Părţile metalice laterale şi şasiul sunt sculptate dintr-un aluminiu anodizat, pentru a oferi rezistenţă şi maleabilitate telefonului.

Perniţa ceramică din dreptul difuzorului este lustruită manual şi realizată special pentru performanţă acustică optimă şi confort, în timp ce un rubin meticulos tăiat şi încastrat în partea laterală a telefonului oferă acces la platforma de servicii exclusiviste Vertu. Plăcuţa metalică de pe spatele telefonului afişează mesajul “Fabricat în Anglia”.

constellation walnut_high res_007

Telefon global 
Sloganul Vertu este “un telefon global”, iar Constellation a fost optimizat pentru persoanele care călătoresc în permanenţă.

Ţinând cont de predilecţia clienţilor Vertu de a călători în multiple ţări, Constellation are integrat un sistem Dual-SIM pentru a le oferi acestora posibilitatea de a schimba cartelele şi furnizorul de servicii de telecomunicaţii în funcţie de destinaţie, echipa de dezvoltare şi cercetare Vertu asigurându-se că indiferent de ţară, telefonul Constellation are toate setările potrivite pentru regiunea aferentă.

Acest serviciu global este completat de accesul gratuit la platforma de Wi-Fi iPass, cea mai mare reţea de internet şi hotspot-uri din lume.

Performanţă
Constellation dispune de un display cu o înaltă rezoluţie datorită ecranului WQHD AMOLED de 538 pixeli per inch şi mai mult de 3.6 milioane de pixeli şi livrează imagini detaliate de o claritate extraordinară. Acesta este protejat de o secţiune solidă de cristal din safir de 140 carate, rezistent la zgârieturi.

Perfomanţa acustică excepţională se datorează sistemului de sunet ambiental Dolby® Digital Plus, amplasat în partea frontală a aparatului. Calitatea apelurilor este redată printr-un sistem de “noise cancellation” şi HD Voice.

constellationkeyvisual_highres_003-patratfb

Constellation îmbunătăţeşte şi activitatea în canalele de social media datorită camerei de 12 megapixeli, concepută special pentru acest tip de fotografii. Cu o foarte largă deschidere de 1.55 micro pixeli, camera integrată livrează imagini de o calitate superioară şi video-uri 4K, capturi slo-mo şi panoramice.

Alături de înalta performanţă audio şi vizuală, Constellation dispune şi de încărcare fără fir, NFC, Google Android™ 6.01 Marshmallow, memorie internă de 128GB, 4GB RAM, baterie de 3220mAh Li-ion şi comunicare criptată de la Silent Circle.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.