Bilete spre Salzburg, Linz sau Viena cu doar 19,99€ Bilete spre Salzburg, Linz sau Viena cu doar 19,99€
Dacă sunteți interesați să călătoriți spre Austria (de la București, Brașov, Sibiu, Deva, Lugoj, Timișoara sau Arad) între 1 martie și 3 aprilie 2017,... Bilete spre Salzburg, Linz sau Viena cu doar 19,99€

Dacă sunteți interesați să călătoriți spre Austria (de la București, Brașov, Sibiu, Deva, Lugoj, Timișoara sau Arad) între 1 martie și 3 aprilie 2017, veți avea ocazia unică de a rezerva un bilet cu FlixBus pentru doar 19,99€ începând de azi până pe 22 februarie.

Veți putea călători în martie sau aprilie pentru acest preț, iar biletele pot fi rezervate prin aplicația mobilă sau prin pagina web.

Pasagerii care călătoresc cu FlixBus beneficiază de mai mult spațiu privat, prize și Wi-Fi gratuit. Acest lucru le oferă posibilitatea de a folosi acest timp în mod util, mai ales dacă autocarul este blocat în trafic sau la frontieră. Totodată, amatorii de liniște și de odihnă pot trage un pui de somn în cursele de noapte către destinațiile lor.

FlixBus comfort

FlixBus este un furnizor european de transport de persoane pe distanțe lungi, creat nu cu mult timp în urmă. Din anul 2013, oferă un mod alternativ, comod de a călători, pentru orice buzunar. Grație planificării inteligente a rețelei și unui sistem backend de ultimă generație, FlixBus oferă cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, cu 120.000 de curse zilnice către 1000 de destinații din 20 țări.

Fondat și lansat în Germania, fostul start-up combină experiența și calitatea prin strânsă colaborare cu sectorul regional de IMM-uri.

Din sediile sale din Berlin, München, Paris, Zagreb și Milano, FlixTeam se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltare activității și a tehnologiei.

FlixBusom diljem Europe (free for editorial)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.