Scandia Sibiu vrea să ofere experiențe culinare ca în vremurile bune Scandia Sibiu vrea să ofere experiențe culinare ca în vremurile bune
Scandia Sibiu, unul dintre cei mai mari producători de conserve din carne şi legume, le oferă românilor mâncăruri preparate cu grijă, fără niciun aditiv... Scandia Sibiu vrea să ofere experiențe culinare ca în vremurile bune

Scandia Sibiu, unul dintre cei mai mari producători de conserve din carne şi legume, le oferă românilor mâncăruri preparate cu grijă, fără niciun aditiv artificial, care au la bază ingrediente de calitate superioară și rețete unice. Dat fiind ritmul alert al zilelor noastre, alimentația joacă un rol din ce în ce mai important în menținerea unui stil de viață sănătos și echilibrat. De aceea, produsele Scandia Sibiu sunt făcute cu respect și cu grijă pentru naturalețea ingredientelor, fără conservanți și fără E-uri.

”Noi, la Scandia, ne dorim să oferim consumatorilor produse delicioase, așa că folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate, astfel încât ei să se bucure de o gustare ușor de preparat și nutritivă. Le oferim celor interesați de o nutriție echilibrată o gamă largă de produse, inspirate de rețete de demult și preparate cu ingrediente premium, fără niciun aditiv”, a declarat  Andrei Ursulescu, Director General, S.C. Scandia Food S.R.L.

Produse pe gustul fiecărui român

Varietatea de produse Scandia Sibiu satisface o plajă largă de gusturi. Suntem siguri că fiecare consumator va putea descoperi un fel de mâncare potrivit – fie că e vorba de un hummus cremos împreună cu legumele preferate, fie că va pregăti sandvișuri cu Pateul Casei pentru întreaga familie.

De aceea, gama Scandia Sibiu oferă românilor preparatele care se potrivesc gustului și stilului lor de viață.

Produse Scandia Sibiu_2

Portofoliul Scandia Sibiu include mai multe categorii de produse:

  • Pateuri cu ficat, preparate cu grijă: pateul casei, pate de gâscă integral, pate de porc integral, pate de pui integral, pate de curcan integral, pate de fazan integral, pate de rață integral;
  • Aperitive vegetale, pentru o experiență culinară desăvârșită: hummus, salată cu ciuperci, fasole bătută cu legume, vegetal, vegetal cu broccoli, vegetal cu hribi, vegetal cu semințe de in;
  • Carne mărunțită, cu sos fin și mirodenii alese: porc mărunțit în sos picant de roșii, porc mărunțit în sos de roșii, pui mărunțit în sos alb, pui mărunțit în sos Scandia;
  • Mâncăruri care reușesc să astâmpere pofta de mâncare românească: cârnăciori de casă afumați, cu fasole; ciolan afumat așternut pe fasole, ciolan răsfățat pe varză, costiță afumată rânduită pe fasole, piept de pui asortat cu mazăre, sărmăluțe în foi de varză cu dichis de dafin, ciorbă de burtă dreasă cu smântână, ciorbă de văcuță cu dichis de verdețuri, ciorbă de pui dreasă cu smântână, sărmăluțe de post cu varză albă, tocăniță de porc gătită cu ciuperci;
  • Carne servită alături de o salată de legume: carne de porc în suc propriu, carne de vită în suc propriu, rasol frăgezit de porc în aspic, șunculiță fragedă din pulpă de porc.

Astfel, românii care își doresc să aibă o nutriție echilibrată se pot bucura de produsele fără conservanți și fără E-uri de la Scandia Sibiu.

Bine de știut!

Scandia Food este lider pe piața conservelor din România, cu o cotă de piață în volum de peste 37,2% in AS16, conform AC Nielsen România. În anul 2010, Scandia Food s-a extins cu două noi linii de business: restaurant quick service și producția de mezeluri.

În prezent, are 3 restaurante în București, în marile centre comerciale. Începand cu 2016 și-a adăugat în portofoliu și brandul Roua, care include produse din  următoarele categorii: dulceață, mâncare vegetală, zacuscă și sosuri.  Mărcile deținute de companie sunt Scandia Sibiu, Bucegi, Sadu, Via, Lotka, Năvodul Plin și Roua.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *