New Trends: Ikea își așteptă vizitatori pe Calea Victoriei 46 New Trends: Ikea își așteptă vizitatori pe Calea Victoriei 46
Începând de astăzi și până la sfarșitul lunii martie, Ikea așteaptă să întâmpine cât mai mulți vizitatori la IKEA POPAS URBAN de pe Calea Victoriei, nr.46.... New Trends: Ikea își așteptă vizitatori pe Calea Victoriei 46

Începând de astăzi și până la sfarșitul lunii martie, Ikea așteaptă să întâmpine cât mai mulți vizitatori la IKEA POPAS URBAN de pe Calea Victoriei, nr.46. IKEA POPAS URBAN urmează să fie deschis în fiecare zi, între orele 12.30-21.30.

Scopul IKEA POPAS URBAN rămâne același: o pauză pentru inspirație și relaxare în centrul Bucureștiului, un spațiu în care își dau întâlnire soluțiile pentru casă și atmosfera relaxantă, pentru o viață de zi cu zi mai bună acasă.

IKEA POPAS URBAN nu este un punct de vânzare, dar vizitatorii vor avea în fiecare săptămână ocazia să participe la ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA.

În plus, vor avea acces permanent la internet wireless, vor putea urmări filme în zona de relaxare, vor avea la dispoziție jocuri și cărți atât în zona pentru copii, cât și în alte spații și vor putea crea GIF-uri cu ei la masă în zona special amenajată.

În plus, în perioada 15-24 februarie, compania își dorește să sărbătorească dragostea împreună cu cei care vor trece pragul IKEA POPAS URBAN și, de aceea, toți doritorii vor putea să se fotografieze într-un cadru special creat la etaj, în proiectul „Portrete de îndrăgostiți” în colaborare cu fotograful Cristian Șuțu, între orele 18.00-21.30.

Programul activităților va fi actualizat pe www.IKEA.ro.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.