Luna iubirii, inspirația perfectă pentru Starbucks Latte Art

Sărbătorește dragostea altfel și învață de la barista Starbucks să desenezi simboluri ale iubirii în latte-ul tău preferat! În cadrul unui eveniment special la care au participat peste 30 de vedete, bloggeri, jurnaliști și iubitori de cafea, Andrei Codreanu, unul dintre cei mai buni barista Starbucks, a împărtășit cele mai utilizate tehnici pentru a realiza inimi în cafea.

Pentru a transforma un latte catifelat într-o adevărată artă, trebuie sa ai la îndemână espresso proaspăt și spumă de lapte. Contează foarte mult distanța de la care torni laptele, cantitatea și felul în care îl pui în ceașcă.

Vedetele au acceptat cu entuziasm provocarea de a fi inițiate în tehnica Latte Art-ului, sub îndrumarea atentă a barista Starbucks.

Invitații au îmbrăcat sorțul de la Starbucks și au dat frâu liber creativității în spatele barului, exprimându-și dragostea prin desene care simbolizează iubirea.

Muzica celor de la New Levites a reprezentat fundalul perfect pentru realizarea celor mai inspirate desene în cafea, cu dragoste.

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle. În prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea și prăjirea cafelei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.