Beauty Trends: Ce vedete au renunţat la tatuajele din dragoste Beauty Trends: Ce vedete au renunţat la tatuajele din dragoste
În luna iubirii îndrăgostiţii au început deja să caute cadoul ideal sau să-i organizeze o surpiza persoanei iubite și dacă nu s-au pregătit pentru... Beauty Trends: Ce vedete au renunţat la tatuajele din dragoste

În luna iubirii îndrăgostiţii au început deja să caute cadoul ideal sau să-i organizeze o surpiza persoanei iubite și dacă nu s-au pregătit pentru Valentine’s Day, urmează curând Dragobetele. Un gest de iubire, devenit deja clasic, este realizarea unui tatuaj cu numele partenerului/ei sau un citat de dragoste.

Astfel de simboluri sunt la acel moment o adevărată dovadă de iubire, însă s-a dovedit că în timp, relaţiile dintre parteneri se schimbă, apar conflicte şi, odată cu ele, regretele deciziei de a face acele tatuaje. Însă, situaţiile pot fi diferite în cazul acelora care şi-au făcut un tatuaj, iar acum vor să renunţe la el din motive de estetică.

 Laserul care îndepărtează tatuajele nedorite     

Laserul Revlite utilizează o tehnologie de ultima generaţie din domeniul medicinei estetice şi îndepărtează tatuajele cu precizie, fără a provoca dureri, cicatrici sau alte semne. Indiferent de culoare, mărime sau formă, acesta îndepărtează particulele de pigment din profunzimea pielii, ulterior organismul eliminând pigmentul în mod natural. În funcţie de mărimea sau proeminenta sa, sunt necesare mai multe tratamente.

Vedete de la Hollywood care au renunţat la tatuaje

În cele mai multe cazuri, tatuajele nedorite sunt cele care au fost făcute ca simbol al unei relaţii de iubire, însă sunt şi situaţii în care gândirea se schimbă şi tatuajele trecute nu mai sunt de actualitate sau nu mai sunt pe placul posesorilor.

Printre vedetele de la Hollywood care au renunţat la tatuaje se număra Eva Longoria, care a renunţat la tatuajele care îi aminteau de fostul soţ, Tony Parker, imediat după divorţ. Johnny Deep şi-a modificat tatuajul după despărţirea de Winona Ryder, iar Megan Fox a dus o luptă aprigă cu tatuajul pe care şi-a dorit să-l îndepărteze încă din 2011.

Angelina Jolie a urma exemplul colegilor de breaslă şi a apelat la laserul de îndepărtare a tatujului care îi amintea de fostul soţ, înlocuindu-l cu datele de naştere ale copiilor săi. Britney Spears a renunţat la un tatuaj dedicat Madonnei în adolescenţă, iar 50 Cent a redus din tatuajele pe care le avea din dorinţa de a fi personajul unor roluri la Hollywood.

Deşi este o metodă care implică durere, laserul scoate tatuajele în totalitate, de aceea foarte multe vedete de la Holywood și din întreaga lume au apelat la această soluţie, din dorinţa de a scăpa cât mai repede de tatuajele nedorite.

Vedete autohtone care şi-au şters tatuajele

Diana Bart a încercat mult timp să găsească soluţia potrivită pentru a îndepărta tatuajul care n-i mai era pe plac. Deşi a primit sfaturi pentru a-şi ascunde tatuajul sub un nou tatuaj, aceasta a apelat la Laserul Revlift, iar după numai câteva şedinţe, rezultatele au apărut, tatuajul a fost şters complet. „Durează nici un minut fiecare “intervenţie”,  iar aparatul, te şi “anesteziază”, cu un jet de aer foarte rece. În ciuda miturilor, la clinica Laser Eraser poţi îndepărta definitiv un tatuaj”, explica Diana Bart, prezentatoare Click! Prima TV.

În aceeaşi situaţie a fost şi Jojo, vedeta autohtonă şi-a dorit să renunţe la tatuajul de pe deget care era vizibil în apariţiile sale şi o deranja. Aceasta a apelat la metoda invativa de ştergere a tatuajului cu laser, iar acum este foarte fericită. „A durat foarte puţin terapia cu laser, iar durerea e suportabilă. Prin comparaţie, aş spune că doare mai tare atunci când te tatuezi. Sunt foarte încântată că pot face asta şi că pot schimba un fapt despre care credeam că este ireversibil”, afirma Jojo.

Indiferent de deciziile de moment, există o soluţie foarte eficientă pentru stergearea tatuajelor făcute în grabă, din exces de zel, din dragoste sau din orice alte motive. Laserul Revlite, cea mai revoluţionară metodă de eliminare a tatuajelor permanente, este disponibil în România la Clinica Laser Eraser, Str. Ion. Luca Caragiale, nr. 19. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.laser-eraser.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.