Flori de Valentine’s Day –colectia Floria.ro pentru Ziua Îndrăgostiților Flori de Valentine’s Day –colectia Floria.ro pentru Ziua Îndrăgostiților
Floria.ro te provoacă să petreci un Valentine’s Day liniștit, cu flori și chill, lângă persoana iubită. #FlowersAndChill, cea mai noua campanie a florăriei online,... Flori de Valentine’s Day –colectia Floria.ro pentru Ziua Îndrăgostiților

Floria.ro te provoacă să petreci un Valentine’s Day liniștit, cu flori și chill, lângă persoana iubită. #FlowersAndChill, cea mai noua campanie a florăriei online, este un proiect fotografic (realizat alături de fotograful Andrei Nemirschi) care ilustrează relaxarea și frumusețea naturală a femeilor atunci cand sunt liniștite, înconjurate de dragoste și flori.

Proiectul este un manifest pentru o Zi a Îndrăgostiților petrecută cu persoana iubită în intimitate, departe de clișee și agitația comercială aferentă sărbătorii iubirii. După un început de an tumultuos, de Ziua Îndrăgostiților e nevoie doar de persoana iubită, într-un cadru cu flori, muzica, o șampanie și două pahare. Cu alte cuvinte, #FlowersAndChill.

Florile creează o atmosferă romantică, elegantă și plină de energie pozitivă, un cadru intim încărcat de romantism. Flori precum trandafirul, orhideea, levănțica, floarea pasiunii sau mușețelul au efecte afrodisiace.  În antichitate, oamenii chiar considerau anumite flori ca fiind un stimulent al pasiunii.

Buchetele și aranjamentele propuse de Floria.ro pentru acest Valentine’s Day sunt create în special din trandafiri, floarea care exprima dragostea indiferent de culoare. Culorile predominante în buchetele și aranjamentele florale realizate  de designerii Floria.ro sunt roșu intens, fuchsia jucăuș alături de inserții delicate de roz pudra, crem, galben, oranj sau lila.

Buchetele supradimensionate de trandafiri si aranjamentele in formă de inimă se păstrează în colecție ca propunere tradiționala pentru această perioadă, fiind alegerile ideale pentru aceia care doresc surprindă cu un cadou floral de Ziua Îndrăgostiților.

Întreaga colecție este disponibilă pe https://floria.ro/flori-valentine-s-day/.

Colecția de cadouri și flori pentru acest an cuprinde combinații inspirate și asortate de flori și scrisori de dragoste, flori și delicii culinare, flori și parfum sau flori și sampanie. Oferite de Ziua Îndrăgostiților, într-un cadru intim și romantic, aceste cadouri vor deveni memorabile și vor amplifica dragostea din orice cuplu.

Cadourile speciale cu flori sunt disponibile pe https://floria.ro/cadouri-speciale/.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.