UberKittens sau 15 minute de iubire necondiționată UberKittens sau 15 minute de iubire necondiționată
Marți, 14 februarie, Uber, împreună cu șase asociații pentru protecția animalelor, organizează în toate cele patru orașe UberKittens – o inițiativă prin care, la... UberKittens sau 15 minute de iubire necondiționată

Marți, 14 februarie, Uber, împreună cu șase asociații pentru protecția animalelor, organizează în toate cele patru orașe UberKittens – o inițiativă prin care, la cerere, iubitorii de animale pot primi 15 minute de iubire necondiționată din partea unor pisoi în căutare de stăpâni iubitori.

Astfel, marți, între orele 11 și 14, utilizatorii Uber din pot comanda o mașină care le va aduce, pentru 15 minute, unul sau doi pisoi însoțiți de un voluntar de la una din asociațiile partenere: Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola, Asociația pentru protecția animalelor ROBI, Cabinetul veterinar City Vet, Asociația Patrocle, Societatea Danyflor, și Asociația ICare.

Pentru a comanda UberKittens, tariful minim este de 30 lei, însă utilizatorii pot alege să doneze mai mult. Pentru asta, trebuie să anunțe șoferul partner Uber sau voluntarul care însoțește pisoii. Pentru cei care vor să cheme UberKittens dar nu au cont, Uber acoperă până la 25 de lei din valoarea cursei dacă descarcă aplicația și introduc codul “PISOIAS”.

Toate încasările din această inițiativă vor fi donate către asociațiile partenere pentru protecția animalelor. Ulterior, doritorii pot adopta unul dintre pisoi. Reprezentanții asociațiilor partenere vor oferi sprijin privind procedurile pe care trebuie să le urmeze persoanele care vor să adopte.

#UBERKittens

CUM FUNCȚIONEAZĂ:

  • Deschide aplicația marți, 14 februarie între orele 11 și 14
  • Selectează opțiunea „KITTENS” în aplicație și comandă
  • Când ajung pisoii, așteaptă-i într-o încăpere care le oferă siguranță și bucură-te de 15 minute de #uberdrăgălășenie

IMPORTANT DE ȘTIUT

  • Scopul campaniei este acela de a oferi o experiență aparte utilizatorilor de Uber dar și de a ajuta animalele fără stăpân, iar siguranța acestora este foarte importantă
  • Înainte să comanzi UberKITTENS, asigură-te că ai un spațiu adecvat, care oferă siguranță. Trebuie să fie închis și nu open-space și să nu conțină obiecte care pot fi înghițite sau în alt fel periculoase.
  • Dacă vei chema UberKITTENS acasă, să nu ai alte animale de companie lăsate libere
  • Înainte să comanzi UberKITTENS asigură-te că prietenii, colegii sau familia nu au alergii la pisici
  • Dacă vei chema UberKITTENS la birou, asigură-te că managerul și colegii sunt de acord și că nu este nimeni alergic în zonă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.