Creating Smile, o nouă clinică dentară în centrul Bucureștiului Creating Smile, o nouă clinică dentară în centrul Bucureștiului
Povestea zambetelor imaculate a luat nastere la inceputul acestui an in zona centrala a Bucurestiului, acolo unde dr. Yazan Aqrabawi, specialist in estetica dentara... Creating Smile, o nouă clinică dentară în centrul Bucureștiului

Povestea zambetelor imaculate a luat nastere la inceputul acestui an in zona centrala a Bucurestiului, acolo unde dr. Yazan Aqrabawi, specialist in estetica dentara si fost coordinator al clinicii Dental Crown a avut curajul sa investeasca intr-o clinica dentara de ultima generatie, specializata in tratamente stomatologice. I-am trecut pragul si am ramas incantati de serviciile oferite si, totodata, de amablilitatea echipei de medici.

Pe scurt, avand in vedere teama oamenilor de durere si de medicul dentist, echipa clinicii are grija ca intr-un mediu placut si prietenos, pacientii sa fie primiti intr-o atmosfera calda si calma.

De la intrare pana in cabinet, de la pereti pana la aparatura de ultima generatie, clinica dispune de un design modern, elegant si decorat atent pana la cel mai mic detaliu.

dentist creating smile

In plus, echipa multidisciplinara pe care dr. Yazan Aqrabawi o are alaturi face diferenta, iar dovada sunt pacientii multumiti si faptul ca acestia se reintorc cu aceeasi bucurie si incredere.

Dr. Marius Gociu, coordonator department chirurgie si implantologie, dar si asistent universitar la Umf Carol Davila este cel care alaturi de dr. Yazan transforma clinica intr-un centru de excelenta in implantologie si estetica dentara, destinat procedurilor complexe, precum interventiile chirurgicale sau implanturile dentare.

clinica dentara

De asemenea, clinica dispune si de servicii stomatologice, asigurate de medicul specialist Dr. Berivan Haj Abdo, dar si servicii de ortodontie asigurate de medicul specialist ortodont Patroi Elvira, asistent universitar al Catedrei de Ortodontie din cadrul UMF Carol Davila.

Clinica Creating Smile se afla intr-o locatie ultra-centrala, in zona Unirii, pe Strada Radu Voda, nr. 17, intr-o cladire noua de birouri.

 

Gama de servicii dentare pe care clinica le ofera include:

Profilaxie: Indrumari privind igeina orala
Controlul placii bacteriene
Sigilarea santurilor si fosetelor
Detartraj cu ultrasunete si periaj profesional
Fluorizare in gutiere speciale.

Odontologie: Tratamentul complet si complex al cariilor si durerilor dentare
Obturatii fizionomice fotopolimerizabile
Tratamentul hipersensibilitatii
Utilizarea de bio-materiale sub obturatiile coronare, pentru conservarea vitalitatii dintelui
Obturatii radiculare folosind tehnici moderne, de condensare si materiale de sigilare neiritante

Protetica: Lucrari protetice (coroane, punti) din materiale nobile, seminobile, ceramica dentara
Proteze mobile sau mobilizabile
Proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale
Fatetari ceramice sau compozite
Lucrari pe implante
Tratament de echilibrare ocluzala
Incrustatii din materiale nobile sau ceramica

Chirurgie si implantologie: Extractii dentare
Rezectii apicale
Implantologie – de la refacerea unui singur dinte la punti si proteze pe  implante

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.