Blorange și Bronde sunt noile culori-vedetă în 2017. Iată cum arată! Blorange și Bronde sunt noile culori-vedetă în 2017. Iată cum arată!
2017 a debutat cu noi trenduri în materie de culoare a părului. Hairstylistul Cristi Pascu ne dezvăluie cele două nuanțe care au fost deja... Blorange și Bronde sunt noile culori-vedetă în 2017. Iată cum arată!

2017 a debutat cu noi trenduri în materie de culoare a părului. Hairstylistul Cristi Pascu ne dezvăluie cele două nuanțe care au fost deja adoptate chiar și de marile vedete de peste hotare: blorange și bronde.

Ce înseamnă Blorange?

“Când blondul se întâlnește cu oranj, se formează ceea ce se numește acum <bloranj>, adică un blond cu accente de portocaliu. Toată lumea iubește  această culoare, de la Gigi Hadid, la Georgia May Jagger și Rosie Huntington-Whiteley.

Când cele două culori se combină părul capătă o nuanță de piersică, de somon sau chiar nuanțe deschise de roz, toate în funcție de concentrația vopselurilor. Această culoare este spectaculoasă mai ales pe timp de iarnă sau în primele luni de primavară și se potrivește de minune cu pielea albă. Bloranj nu dă însă bine pe o piele bronzată”, declară Cristi Pascu.

Blorange 3

Ce înseamnă Bronde?

“Acest nume vine din combinația cuvintelor “bright” și “blonde”. Părul blond este mereu IN, însă în acest sezon suferă modificări. Uitați de șuvițele clasice; acest look este unul natural și își propune să aducă accente de blond unui păr șaten.

Tehnica presupune să păstrezi părul în culoarea lui naturală la rădăcină, iar apoi acesta să fie deschis treptat, urmând ca vârfurile să fie de un blond strălucitor și deschis, întocmai ca spicul de grâu vara”, adaugă hairstylistul.

Bronde 3

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hairstyliști din România. Cu o carieră de peste două decenii în domeniu, Cristi Pascu aduce în România trendurile dictate la nivel international și lansează noi generații de specialiștii prin intermediul Academiei de Coafură Cristi Pascu.

cristi-pascu-3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.