GreeG şi Onuc au scos 100 de ascultători la avanpremiera exclusivă ProFM, “Fifty Shades Darker”! GreeG şi Onuc au scos 100 de ascultători la avanpremiera exclusivă ProFM, “Fifty Shades Darker”!
După concursul care a lăsat o ţară întreagă cu urechile “căscate“, în care matinalii ProFM, GreeG şi Marius Onuc au pus ascultătorii să îi... GreeG şi Onuc au scos 100 de ascultători la avanpremiera exclusivă ProFM, “Fifty Shades Darker”!

După concursul care a lăsat o ţară întreagă cu urechile căscate, în care matinalii ProFM, GreeG şi Marius Onuc au pus ascultătorii să îi cucerească cu şoapte, “Fifty Shades Darker” (“Cincizeci de Umbre Întunecate”) au adunat cincizeci de ascultători norocoşi care au câştigat invitaţii duble la avanpremiera exclusivă ProFM.

Lor li s-au alăturat şi invitaţi din lumea muzicii, precum talentatul frate al Alinei Eremia, Mircea Eremia, dar şi prieteni ai matinalului, şi colegele de la ProFM, Nicoleta Creciunesc şi Mădălina Vintilă.

Echipa UTV, în frunte cu Liza Sabau, a fost şi ea alături de GreeG şi Onuc în sala special amenajată pentru vizionarea ProFM.

Astfel, încărcaţi cu multă voie bună şi cu mare chef de film, cei doi matinali s-au ţinut de promisiune şi i-au întâmpinat pe invitaţi cu un speech compus fix din şoaptele care i-au făcut câştigători.

La finalul filmului, atât GreeG cât şi Onuc s-au declarat extrem de mândri de ascultătorii lor şi le-au promis că fac rapid încă o tură de film, în aceeaşi formulă.

Mulţumim pentru întreaga seară partenerilor ProFM: RoImage2000, Grand Cinema & More Baneasa, www.fabricademagie.ro , www.photocube.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.