Mastercard dă startul distracției la Electric Castle cu un val de bilete la preț preferențial Mastercard dă startul distracției la Electric Castle cu un val de bilete la preț preferențial
Pentru al treilea an consecutiv, Mastercard transmite direct din prima linie vibraţiile Electric Castle, oferind utilizatorilor beneficii exclusive și facilitând momente de neuitat. Anul... Mastercard dă startul distracției la Electric Castle cu un val de bilete la preț preferențial

Pentru al treilea an consecutiv, Mastercard transmite direct din prima linie vibraţiile Electric Castle, oferind utilizatorilor beneficii exclusive și facilitând momente de neuitat.

Anul acesta, 16 februarie este o zi cu prioritate de îmbarcare către festival pentru toți deţinătorii Mastercard sau Maestro, aceștia având la dispoziţie bilete la preţul special de 369 lei.

Biletele asigură accesul la eveniment pe toată durata celor 4 zile de festival şi se pot cumpăra exclusiv online, de pe site-ul Electric Castle, doar cu carduri emise sub mărcile Mastercard și Maestro, indiferent de instituția financiară emitentă

“Parteneriatul cu Electric Castle, ajuns la a treia ediție deja, reprezintă  pentru noi o ocazie specială de a fi alături de fanii festivalului și a sărbători într-o atmosfera electrică. An de an, împreună cu partenerii noștri, dezvoltăm și susținem soluții eficiente și foarte accesibile pentru participanții la eveniment, astfel încât să construim experiențe memorabile. În 2017, dăm startul pregătirilor de festival chiar din luna februarie, în puternic contrast cu frigul de afară, dar în asentimentul celor doresc să se asigure că au locul rezervat la cel mai tare festival alternativ al anului –  o zi cu preț special al abonamentului la festival”

Diana Tănase, Marketing Manager în cadrul Mastercard

Electric Castle a rezervat ziua de 16 februarie doar pentru posesorii de Mastercard sau Maestro. Aceştia pot profita de oferta special dedicată lor şi pot cumpăra bilete exclusiv online la preţul de 369 lei.

Începând cu a doua zi, 17 februarie, biletele vor fi disponibile pe site-ul Electric Castle şi în reţeaua Eventim.ro la preţul de 399 lei. Electric Castle și Mastercard se află deja la cea de-a treia ediţie în care oferă fanilor modalități de plată simplă şi eficientă, atât pentru bilete, cât și în cadrul evenimentului, încurajând în acest mod plăţile electronice.

“Electric Castle a susţinut întotdeauna oamenii cool, pentru care aventura a devenit parte din rutina zilnică. Ne bucurăm foarte mult că Mastercard este unul dintre partenerii  noștri de distracție, împărtăşind cu noi 100% din energia şi emoţia festivalului”

Andi Vanca, Head of Communcations Electric Castle

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.