Cum se mănâncă la E3 by entourage? Galerie FOTO Cum se mănâncă la E3 by entourage? Galerie FOTO
În ultima vreme, tot mai mulți prieteni mă sună și îi aud spunând: „ia zi-ne și nouă pe unde să mai ieșim că tu... Cum se mănâncă la E3 by entourage? Galerie FOTO

În ultima vreme, tot mai mulți prieteni mă sună și îi aud spunând: „ia zi-ne și nouă pe unde să mai ieșim că tu te plimbi mult și “bați” aproape toate restaurantele cool din București. Zi-ne unul cu mâncare bună, de aia de tot postezi tu, aproape zilnic, pe Facebook, să aibă muzica în surdina și să fie oameni frumoși.

„Chiar dacă mă blochez după asta cu … oameni frumoși…, (am auzit-o destul de des în ultima vreme și nu am înțeles-o) le fac amicilor o listă scurtă cu localurile mele preferate. Apoi le recomand unde să meargă (și) în funcție de preferințele lor culinare. Ulterior, mă sună iar și aud… băi… ai avut deptate! A fost super cool!

Recent, povestea s-a repetat și după ce am trimis patru prieteni la E3 by Entourage mi-am adus aminte că trebuie să vă povestesc și eu de ce le-am recomand acest loc. Am ajuns acolo întâmplător. Eram în zona Floreasca și căutam un loc de parcare înainte să merg la o întâlnire. Am găsit cu greu și a trebui să mai merg câteva sute de metri pe jos până la locul cu pricina. Și uite așa am trecut pe lângă E3.

Am aruncat un ochi prin geam și mi-a plăcut ce am văzut. Am revenit apoi să văd cum arată și în interior, dar mai ales să gust din deserturile lor.

Bine, până la desert, recunosc, am gustat și altceva din meniul destul de bine aranjat. Mi-a placut. Mult! Dar las pozele să vorbească de la sine și să decideți voi, când o să îi treceți pragul, dacă am avut sau nu dreptate.

Vă mai spun doar atât: prețurile la mâncare sunt normale, nici prea mici, dar nici prea mari, iar chelnerii sunt destul de vivace și nu te vor lăasa cu paharele goale niciun moment. Am aflat ulterior că E3 by Entourage este un un bar de cocktailuri, combinat cu un restaurant (la prânz), care se transformă în club, seara.

Chapeau!

———————————

Cum se recomandă ei? Simplu!

 – “Entourage” înseamnă în primul rând socializare, dar și ceea ce vrem să devenim și să lăsăm în urmă. Un fel de căsătorie cu viitorul. Socializarea de la noi, pe mai multe niveluri, o vedem ca pe-un joc al pozitivității, în primul rând cu noi înșine. E un joc care ne ajută să nu fim subordonați unor dogme, e un joc al învățării continue, lecția că toți suntem diferiți si e bine să fim așa. –

Îi găsiți pe Adresă: Calea Floreasca 111-113, București. Contact: e3@byentourage.ro

Program:

duminică             12–01

luni        12–01

marți     12–01

miercuri               12–01

joi           12–02

vineri    12–03

sâmbătă              12–03

E3 Menu – always fresh and funky

e3 new menu

e3 new menu-2

e3 new menu -3

e3 new menu -4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.