Brutăriile Paul relansează, în ediție limitată, gama Croissant Gourmet. 2 + 1 Gratis! Brutăriile Paul relansează, în ediție limitată, gama Croissant Gourmet. 2 + 1 Gratis!
Brutăriile Paul reintroduc în meniu colecţia Croissant Gourmet, oferind clienților șase rețete, atât dulci, cât și sărate, folosind aceleași ingrediente de calitate pentru un... Brutăriile Paul relansează, în ediție limitată, gama Croissant Gourmet. 2 + 1 Gratis!

Brutăriile Paul reintroduc în meniu colecţia Croissant Gourmet, oferind clienților șase rețete, atât dulci, cât și sărate, folosind aceleași ingrediente de calitate pentru un gust rafinat.

Croissantele delicioase, preparate după reţete franţuzeşti renumite, sunt potrivite pentru orice moment al zilei și vin alături de o ofertă avantajoasă – cei care achiziţionează două produse, îl primesc pe al treilea gratuit.

Gama Croissant sucrée aduce trei rețete apetisante pentru iubitorii de dulce: cremă de ciocolată şi fistic, cremă de vanilie și caise, cremă de vanilie şi zmeură. Iar gama sărată – Croissants salées, include trei combinații inedite: ton și castraveti murați, șuncă de curcan și avocado și brânză de capră şi roşii deshidratate.

Colecţia Croissant Gourmet, care aduce în meniul din brutării rețete delicioase atât pentru cei care preferă gustul sărat, cât și pentru cei care aleg dulcele pentru o masă delicioasă sau o pauză de răsfăț, a beneficiat de un real succes în anii anteriori, motiv pentru care am decis să o relansăm, în ediție limitată. Pornind de la același concept, am păstrat o serie din rețetele ce s-au regăsit în meniurile noastre în anii anteriori, aducând însă și patru sortimente noi, deoarece știm cât de importantă este diversitatea în alegerile clienților noștri”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Gama de croissante dulci și sărate este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, până la data de 16 martie 2017.

Paul_Croissant Gourmet

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.