Cum a fost la Media Brunch-ul Noa RestoClub – Galerie FOTO Cum a fost la Media Brunch-ul Noa RestoClub – Galerie FOTO
Ca Noa RestoClub a organizat un Media Brunch de prezentare ati vazut probabil si de pe Facebook-ul meu. Ca au participat numerosi bloggeri se... Cum a fost la Media Brunch-ul Noa RestoClub – Galerie FOTO

Ca Noa RestoClub a organizat un Media Brunch de prezentare ati vazut probabil si de pe Facebook-ul meu. Ca au participat numerosi bloggeri se vede din pozele postate. Dar ca preparatele din meniu au fost delicioase nu aveti de unde sa stiti. Fie, va spun eu.

Altfel zis, e bine de stiut ca Noa incearca sa mute polul distractiei pe una din cele mai animat strazi a Bucurestiului, Calea Victoriei 26, intr-un spatiu modern si elegant. Ne aminteste de glamourul anilor ’70, fiind locul ideal pentru un pranz sau o cina la lumina lumanarii, intr-un ambient foarte placut si cool.

Cu un design curajos si urban, la o prima vedere, Noa imbina elemente art-deco cu accente dark, totul intr-o atmosfera linistita si classy care spune o poveste despre micile delicii ale vietii.

Conceptul restaurantului Noa este de lounge ziua si club seara (miercuri, vineri si sambata), cu tineri care stau si socializeaza afara la un pahar de vin sau altii care danseaza inauntru, practic locul ideal unde business-ul se combina usor cu relaxarea, dar si muzica cu gastronomia.

Noa RestoClub (33)

Bucataria moderna cu influente frantuzesti si italiene incearca sa aduca mancarea de bistro intr-o varianta modernista si mai vie, pe placul tinerilor.

Echipa este formata din tineri pasionati de ceea ce fac, de la manager, bucatar chef si echipa sa, barman, dar toti cu experienta in domeniu.

Chef Albert Ciucur este bucatarul sef de la Noa Restoclub. Omul nostru si-a inceput cariera de bucatar acum 13 ani si detine controlul tehnicilor bucatariei moderniste dar si a celei vechi, putand imbina acestea doua intr-o maniera proprie.

Albert Ciucur reuseste cu succes sa readuca la viata retete vechi boieresti reinterpretate intr-un stil unic cu touchuri frantuzesti. Si-a pus amprenta asupra menu urilor urmatoarelor restaurante: Escargot, Goccia unde a lucrat cu Chef Florin Dumitrescu, Sandalandala si cu experienta de 5 international in Spania si Cipru.

Acum vreau sa va spun pe scurt cum a aratat meniul de degustare, dar in curand o sa revin aici pentru a testa si altceva din meniul Noa. 

– Media Brunch Menu –

Vitello tonato

Salata piept de rata afumat cu mousse de branza de capra si avocado

Salara creveti si tentacule de calamari

Somon cu piure de cartofi si sos chorizo

Muschi de vita cu ciuperci

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *