Cristi Pascu ne spune ce coafuri se poartă în noaptea de Revelion Cristi Pascu ne spune ce coafuri se poartă în noaptea de Revelion
În noaptea dintre ani, imaginația este limita atunci când vine vorba despre coafurile doamnelor. Hairstylistul Cristi Pascu insistă totuși ca look-ul să fie adecvat... Cristi Pascu ne spune ce coafuri se poartă în noaptea de Revelion

În noaptea dintre ani, imaginația este limita atunci când vine vorba despre coafurile doamnelor. Hairstylistul Cristi Pascu insistă totuși ca look-ul să fie adecvat locului în care are loc petecerea.

Dacă vă petreceți noaptea dintre ani la un restaurant, atunci vă puteți inspira din coafurile afișate de marile vedete la Premiile Oscar.

“În trend sunt coafurile cu o cărare exagerată, care sunt spectaculoase. Dacă vreți să vă simțiți ca Amy Adams pe covorul roșu la Oscaruri, atunci optați pentru acest tip de coafură.

În funcție de rochia pe care o îmbrăcați puteți opta pentru un coc perfect, pentru împletituri spectaculoase sau pentru o variantă de coafură Wet Look, în care părul este ud doar la rădăcină, iar restul părului este coafat în bucle lejere.

Nu lipsesc nici accesoriile de păr. În trend sunt coronițele sau bențițele de prințesă, cu detalii prețioase, dar și acele ace de păr sau agrafe de zeiță, inspirate din mitologia greacă”, spune Cristi Pascu

hairstyle-revelion-9

Pentru Revelionul petrecut la club, hairstylistul recomandă coafurile excentrice și accesoriile metalice.

“În cazul unui Revelion petrecut la club, coafura trebuie să aibă efectul WOW. Se poartă părul tapat exagerat, împletiturile, coafurile avangardiste și accesoriile metalice, sau cele cu tot felul de cristale și elemente colorate.

Atenție mare însă la rochia purtată. Dacă alegeți o rochie cu paiete, atunci coafura poate să aibă volum, însa trebuie să fie simplă, lipsită de accesorii. Vorbim în general de tot felul de coafuri festive și vă recomand sa evitați coafurile new punk sau de inspirație rock, care sunt mai degrabă potrivite unui seri de festival”, continuă Cristi Pascu.

hairstyle-revelion-8

În cazul Balurilor, doamnele trebuie să respecte dress-code-ul scris pe invitație.

“Dacă ultima noapte din an o veți petrece la un Bal vienez, atunci puteți purta rochie cu crinolină și o coafură inspirată din epoca victoriană. Dacă tema este Great Gatsby, atunci părul trebuie coafat retro, în stilul anilor ’20”, mai spune Cristi Pascu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.