Decadoo, primul serviciul de recomandări cadouri din România. Cum funcționează? Decadoo, primul serviciul de recomandări cadouri din România. Cum funcționează?
Decadoo este primul serviciu de recomandări de cadouri din România care facilitează achiziția lor, dar și experiența de oferire a acestora. Cum funcționează? Decadoo... Decadoo, primul serviciul de recomandări cadouri din România. Cum funcționează?

Decadoo este primul serviciu de recomandări de cadouri din România care facilitează achiziția lor, dar și experiența de oferire a acestora.

Cum funcționează?

Decadoo este creat pentru a îmbunătăți calitatea și opțiunile cadourilor pe care le oferim celor dragi printr-o platformă simplă. Persoana care vrea să dăruiască un cadou răspunde la întrebările de pe www.decadoo.com, iar apoi primește pe mail o listă de recomandări de cadouri de unde poate alege ce să dăruieasca. În funcție de tipul cadoului ales și de magazinul online de la care plasează comanda, cadoul poate ajunge la destinație în 2 ore, în aceeași zi sau în câteva zile pentru cele realizate pe comandă sau manual.

Care e noutatea serviciului? 

Noutatea serviciului constă în simplitatea acestuia, a numărului de opțiuni pe care le primește clientul într-un timp scurt pe email, dar și prin ingenuozitatea recomandarilor de cadouri care pot surprinde pe oricine, nu doar pe sărbătorit.  Clientul poate alege dintre tipuri diferite de cadouri pe care le poate dărui precum cadouri practice, experiențe, de suflet, amuzante,  memorabile, dar și ocazia pentru care caută un cadou precum: aniversare, Crăciun, sau în semn de recunoștință.

Partenerii Decadoo sunt magazine online atent selectate care au produse inedite, și care sunt alese riguros după calitatea produselor, a serviciile oferite, dar și a timpului de livrare.

decadoo-cine-e-ajutorul-lui-mos-craciun

Cum s-a născut  Decadoo? 

Decadoo s-a născut din emoția pentru cadouri bine alese și potrivite pentru cei dragi, cadouri potrivite care funcționează ca un element de conexiune și afecțiune dintre persoane.

De Crăciun Decadoo este ajutorul lui Moș Crăciun:

Decadoo a fost selectat în 2016 in mai multe programe care i-au demonstrat potențialul:  Global Entrepreneurship Summit din Silicon Valley iunie 2016 unde a fost selectat să participe din 5000 de startup-uri la nivel global, în programul Erasmus pentru tineri Antreprenori, Startup Alfa în cadrul Web Summit și selecția în cadrul Deal Matrix.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.