De sărbători, Praktiker îşi aşteaptă cumpărătorii cu un program special De sărbători, Praktiker îşi aşteaptă cumpărătorii cu un program special
Ne place să ne bucurăm de sărbătoarea Craciunului în compania celor dragi şi să îi surprindem cu cele mai inspirate cadouri, care să le... De sărbători, Praktiker îşi aşteaptă cumpărătorii cu un program special

Ne place să ne bucurăm de sărbătoarea Craciunului în compania celor dragi şi să îi surprindem cu cele mai inspirate cadouri, care să le aducă aminte cu bucurie de aceste momente unice. Iar în această goană după cadouri, nu uităm nici de împodobirea casei, astfel încât decoraţiunile alese să ne ajute să punem în scenă o atmosferă ca-n poveşti, aşa cum ne dorim.

Ca de fiecare dată, Praktiker îţi este mereu alături în dorinţa de a-ţi transforma casa într-un loc aşa cum ţi-l doreşti şi, în această perioadă, magazinele sale din întreaga ţară vor avea program special de Crăciun şi Revelion, iar experţii săi te aşteaptă cu cele mai bune sfaturi şi recomandări de produse.

Astfel, în perioada 24 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, toate cele 27 de magazine Praktiker vor funcţiona după următorul program:

  • Sâmbătă, 24 decembrie 2016: 8:30 – 16:00
  • Duminică, 25 decembrie 2016: închis
  • Luni, 26 decembrie 2016: închis
  • Sâmbătă, 31 decembrie 2016: 8:30 – 16:00
  • Duminică, 1 ianuarie 2017: închis
  • Luni, 2 ianuarie 2017: program normal

Praktiker te aşteaptă cu sute de idei de cadouri şi decoraţiuni pentru confortul sărbătorilor tale, toate potrivite pentru un Crăciun în stil DIY.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.