Ce a gătit Than Alon, campion mondial la sushi, la Zen Fusion Live Cooking Ce a gătit Than Alon, campion mondial la sushi, la Zen Fusion Live Cooking
Zen Fusion face un pas in intampinarea celor mai alese dorinte gastronomice si va asteapta cu un noua experinta unica: Zen Live Cooking. Experienta Zen... Ce a gătit Than Alon, campion mondial la sushi, la Zen Fusion Live Cooking

Zen Fusion face un pas in intampinarea celor mai alese dorinte gastronomice si va asteapta cu un noua experinta unica: Zen Live Cooking. Experienta Zen in arta culinara pleaca de la premiza ca mancarea este mai buna atunci cand este preparata din cele mai proaspete ingrediente, atent  selectionate.

ZEN Fusion, cea de-a patra locatia a lantului de restaurante cu specific japonez Zen Sushi, propune o experienta usor diferita, in care pe langa bucataria fusion, clientii se vor putea delecta si cu o selectia impresionanta de vinuri care acompaniaza perfect un preparat marca Zen.

Zen Fusion combina bucataria japoneza cu alte bucatarii celebre la nivel international, rezultand preparate care te vor impresiona atat vizual cat si prin gustul savuros, totodata  experienta Zen Fusion se reflecta si in atmosfera intima, calda si in designul minimalist.

“Mister Sushi” este Iulian Constantin, chef şi owner la Zen, cu peste 15 ani experienţă în bucătărie, “Misterious sushi” e una dintre minunăţiile inventate de el alături de alte feluri de sushi cu totul inedite iar, per total, Zen Sushi e o adevărată explozie de arome, savoare şi culoare.

zen-fushion-5

Chef Iulian a studiat cu maestrul Okuda Yutaka în primul restaurant japonez deschis în Bucureşti la începutul anilor 2000. În 2014, Chef Iulian si Than Alon au participat ca si adversari la World Sushi Cup, din Tokyo, la un concurs exclusivist la care sunt invitaţi doar cei mai buni bucătari.  Cei doi au primit, de-a lungul timpului, numeroase diplome sau distincții în domeniu.

Than Alon – Castigatorul World Sushi Cup Japan 2015 si proprietarul celui mai mare restaurant cu specific japonez din Varsovia, a gatit pentru clientii Zen Sushi pe data de 8 si 9 decembrie in restaurantul Zen Fusion din Vasile Lascar, urmatorul meniu:

WONTON SOUP

Chinese meat broth with hand-made pork dumplings and sesame oil

APPETIZER

Harumaki with duck

Duck wrapped in rice

Paper with vegetables and peanut sauce

MAIN DISH

St. Jaques mussels fried with ginger and delicate chilli sauce

DESSERT

Cake with white chocolate and matcha green tea

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.