Forța a fost de partea vedetelor la avanpremiera “ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS” – Galerie Foto Forța a fost de partea vedetelor la avanpremiera “ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS” – Galerie Foto
Peste 400 de persoane au vizionat, ieri la sala T IMAX de la Cinema City Afi Cotroceni, în avanpremieră filmul anului: „ROGUE ONE: O... Forța a fost de partea vedetelor la avanpremiera “ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS” – Galerie Foto

Peste 400 de persoane au vizionat, ieri la sala T IMAX de la Cinema City Afi Cotroceni, în avanpremieră filmul anului: „ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS”.

A captat atenția tuturor Darth Vader și trupa sa, iar invitații nu au ratat ocazia de a face self-uri și fotografii cu aceștia.

Smiley și fratele său, Ovidiu Lipan Țăndărică, Șerban Copoț, Daniel Nițoiu, Vitalie Cojocari,  Mihai Găinușă, Norris Măgeanu, Oana Tache, Vlad Gherman, Simona Țăranu, Sonja Argint Ionescu, Andrei Leonte, Mircea Eremia, Gino Manzotti, Florin Mergea, Ramona Solomon, Livia Graur, Giovanni Francesco,  Dan Popi, Irina Margareta Nistor și  Dumitru Prunariu s-au bucurat de atmosferă specială la avanpremiera celui mai așteptat film al anului.

Lucasfilm prezintă primul film din seria de filme stătătoare „Star Wars”: Rogue One: O poveste Star Wars”, o nouă aventură epică. Într-o perioadă plină de conflicte, un grup de eroi neobişnuiţi îşi unesc forţele pentru misiunea de a fura planurile pentru Death Star, cea mai puternică armă de distrugere pe care o are Imperiul. Acest eveniment cheie de pe parcursul poveştilor Star Wars uneşte oameni obişnuiţi care aleg să facă lucruri extraordinare. Făcând acest lucru, ei devin o parte din ceva măreţ, mai important decât ei înşişi.

Filmul „Rogue One: O poveste Star Wars” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră din 15 decembrie 2016, în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.