Comunitatea diplomatica din Romania se mobilizeaza in spirit filantropic pe 11 Decembrie Comunitatea diplomatica din Romania se mobilizeaza in spirit filantropic pe 11 Decembrie
Pe 11 decembrie 2016, între orele 10:00 și 16:00, la pavilionul C3 al Romexpo, va avea loc cea de-a 24 a ediție a  IWA... Comunitatea diplomatica din Romania se mobilizeaza in spirit filantropic pe 11 Decembrie

Pe 11 decembrie 2016, între orele 10:00 și 16:00, la pavilionul C3 al Romexpo, va avea loc cea de-a 24 a ediție a  IWA Charity Christmas Bazaar, eveniment caritabil organizat în fiecare an de IWA – Asociația Internațională a Femeilor din Romania sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Tradițiile culturale, de la muzică și dans, la meșteșuguri și obiceiuri culinare, vor transforma ziua vizitatorilor într-o experiență inedita ce înseamnă pe de o parte o călătorie în jurul lumii, iar pe de alta, participarea la generoasa idee de a dărui celor nevoiasi o șansă la un trai decent.

Pe 11 Decembrie, aproximativ 400 de voluntari din peste 60 de tari isi vor reuni fortele in spirit filantropic pentru a asambla un eveniment manifest al solidaritatii, empatiei, diversitatii si diplomatiei culturale.

În fiecare an, comunitatea internațională din Romania a răspuns invitației IWA de a sprijini proiectele locale în care organizația este implicată, iar fondurile strânse din vânzarea produselor traditionale ale țărilor participante, precum și din sponsorizările directe, au contribuit la succesul altor organizații caritabile printre care se numara Asociatia Free, Casa Ioana, Asociatia de Medicina Pentru Sanatate Publica, Asociatia Sfantul Stefan, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, Casa Shalom, Nightingale Children Project, Touched Romania.

Evenimentul prezidat de către Excelența Sa, Mrs. Merica Vidiš, Președinte Onorific al Bazarului de Crăciun, Marina Coandă Bundac, Președinte al Bazarului de Crăciun și de Terry O’Donnell Parsons, Președinte IWA.

IWA – Asociația Internațională a Femeilor din Romania este o organizație non-guvernamentală și non-profit, inițiată în 1978, este formata din membre provenind din Corpul Diplomatic acreditat în România, dar și din comunitatea civilă – culturală sau de afaceri -, reprezentând peste 37 de tari.

1-banner-iwa_11dec2016

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.