Licitație caritabilă la Starbucks AFI Palace Cotroceni Licitație caritabilă la Starbucks AFI Palace Cotroceni
În ajunul zilei de Moș Nicolae, echipa Starbucks AFI Palace Cotroceni 1 a organizat un proiect special, cu scop caritabil, în cadrul căreia cei... Licitație caritabilă la Starbucks AFI Palace Cotroceni

În ajunul zilei de Moș Nicolae, echipa Starbucks AFI Palace Cotroceni 1 a organizat un proiect special, cu scop caritabil, în cadrul căreia cei prezenți au putut licita pahare desenate de cunoscutul jurnalist radio, Bogdan Nicolai. În același timp, iubitorii de cafea Starbucks au avut ocazia să descopere cea mai nouă băutură de sezon, Winter Hot White Chocolate, ciocolată delicioasă albă, cu lapte fierbinte și frișcă.

Licitația caritabilă a fost organizată pentru a strânge fonduri pentru organizația Special Olympics, care ajută persoanele cu dizabilități intelectuale să fie acceptate în comunitățiile din care fac parte, cu ajutorul sportului.  Giulia, Bianca Ioniță, Eli Roman, Maria Andreea, Nono Semen, Andrei Nourescu, Andrei Nicolae, Frantz Adrian Diaconescu, Dacian Foldi, bloggeri și jurnaliști au răspuns prezent invitației Starbucks.

În atmosferă de sărbătoare, pasionații de cafea și iubitorii produselor Starbucks au contribuit la strângerea de fonduri pentru comunitatea sprijinită prin inițiativa organizației Special Olympics. În urma evenimentului s-au strâns, în prima etapă, 1.200 lei.

1-4

„Suntem bucuroși că am putut susține și că ne-am putut alătura unei cauze în care credem cu tărie: aceea a implicării și a acceptării tuturor persoanelor în societate. Sportul și cafeaua sunt, cu sigurantă, doi catalizatori excelenți în sprijinul acțiunilor dinamice și au un element comun: sunt disponibile tuturor celor care iubesc un stil de viață activ”, a declarat Dana Pașol, director de Marketing Starbucks România.

„Ne-am distrat, am băut cafea foarte bună, am testat un nou produs de sezon și, în context de sărbătoare, am reușit să îi facem pe participanți conștienți de importanța integrării persoanelor cu dizabilități intelectuale”, a declarat Bogdan Nicolai, jurnalist.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.