Cum arată  noua Colecție de Crăciun de la PANDORA – Galerie FOTO Cum arată  noua Colecție de Crăciun de la PANDORA – Galerie FOTO
Frumuseţea cosmică a unei galaxii argintii şi luminozitatea unui peisaj alb delicat au fost recreate în bijuteriile din noua Colecţie de Crăciun de la... Cum arată  noua Colecție de Crăciun de la PANDORA – Galerie FOTO

Frumuseţea cosmică a unei galaxii argintii şi luminozitatea unui peisaj alb delicat au fost recreate în bijuteriile din noua Colecţie de Crăciun de la PANDORA. Texturi complementare, cu forme captivante, bijuterii care emană magia Crăciunului şi jocuri de lumini extraodinare oferă strălucire constelaţiilor şi modelelor de gheaţă în moduri inovatoare, care îţi taie răsuflarea.

Magia Crăciunului. Reamintind de ornamentele decorative folosite pentru prima dată în anii 1700 pentru a decora brazii, Seria Magia Crăciunului din acest sezon cuprinde bijuterii faţetate împodobite cu pietre sclipitoare, simboluri de sărbătoare din argint 925 şi talismane strălucitoare, în forme specifice sezonului.

Modelele vesele dezvăluie bucuria Crăciunului privită prin ochii unui copil, oferind moduri nenumărate de a crea combinaţii unice şi atemporale.

high_chr16_frost_secondary_01_rgb

Finisate manual şi realizate din argint 925, pietre lucitoare şi email colorat, aceste design-uri meticulos produse devin cadouri perfecte de Crăciun – amplificând bucuria de a dărui – sau pot fi suveniruri personale pentru tradiţii şi amintiri preţioase legate de sărbătorile de iarnă.

high_chr16_magic_01_rgb

PANDORA a lansat recent colierul şi pandantivul Medalion Plutitor, iar elementele miniaturale Christmas Wonder Petites – un set de trei mici talismane care pot fi puse în medalionul din cristal de safir – reprezintă un cadou de Crăciun ideal şi plin de semnificaţie.

Modele de gheaţă. Inspirate din peisaje acoperite de gheaţă, cristale cu modele artistice împodobesc inele, cercei şi talismane.

Perle luminoase. Perle albe de cultură combinate cu pietre sclipitoare şi argint 925 evocă o senzaţie de sofisticare atemporală, prin strălucirea lor fină, asemeni unei raze de lună.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.