Cum arată noul restaurant Stradale by Chef Foa deschis în București Cum arată noul restaurant Stradale by Chef Foa deschis în București
O nouă locație Stradale s-a deschis în București, în urma unei investiții de 500.000 euro. Restaurantul aflat în portofoliul lui Chef Foa se regăsește... Cum arată noul restaurant Stradale by Chef Foa deschis în București
TwitterFacebookFacebook MessengerGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

O nouă locație Stradale s-a deschis în București, în urma unei investiții de 500.000 euro. Restaurantul aflat în portofoliul lui Chef Foa se regăsește la parterul primei clădiri din Oregon Park (Șoseaua Pipera, 46-48) și promovează conceptele de street food și live cooking.

Restaurantul a fost deschis în urma unor lucrări de amenajare ce au durat peste 5 luni, are o capacitate de 200 locuri și o suprafață de 500 mp, fiind deservit de către o echipă de 20 persoane.

Designul păstrează linia industrială a celorlalte locații, dar de această dată detaliile de lemn și metal se îmbină cu pete puternice de culoare și ilustrații ce aminstesc de street art. Punctele centrale de atracție sunt canapelele turcoaz și containerul vopsit.

Noua locație Stradale este creată (și) pentru tinerii pasionați de tehnologie și oferă metode inedite de petrecere a timpului liber: jocuri de perspicacitate integrate în blaturile meselor.

“Când am deschis primul Stradale din București am sperat că lumea se va îndrăgosti de conceptul de de street food și mă bucur să văd în fiecare zi din ce în ce mai mulți oameni încântați de acest curent. Am vrut ca Stradale să fie un loc în care vii cu drag pentru mic dejun sau pentru lunch, în care ești atras nu numai de mâncarea senzațională, dar și de atmosferă, de căldura locului și nu în ultimul rând, de oameni. Stradale Oregon are șansa unei locații deosebite și de abia așteptăm să mărim comunitatea pasionaților de street food”, spune Chef Foa.

chef-foa-grill

Meniul creat de către Chef Foa aduce festivalul de street food în interior. Astfel, în fiecare zi, cei care calcă pragul Stradale Oregon au parte de sesiuni de live cooking și pot gusta din peste 30 de feluri de mâncare, de la salate și supe, la diferite tipuri de gratar și dulciuri.

Locația are un grill Robata și un cuptor Tandoor în care se prepară zilnic pâine naan proaspătă, un diferențiator major față de locurile unde produsele de panificație sunt congelate și încălzite. În plus, noul Stradale are un corner dedicat gustărilor și micului dejun, aprovizionat în fiecare zi cu sandwich-uri, cafea și ceai.

Ingredientele folosite sunt proaspete și provin de la furnizori locali certificați, iar pâinea servită la Stradale este coaptă în fiecare dimineață în bucătăria proprie.

Stradale Oregon poate servi de asemenea ca spațiu de evenimente, fie private, fie corporate.

Stradale Oregon este cea de-a 5-a locație din portofoliul lui Chef Foa și Flavours, după Stradale din Bucharest Business Park, Willbrook Platinum Center, Stradale Carnivale (din cadrul Școlii Americane) și Stradale for Avenor.

Bine de știut!

Florin Scripcă (Chef Foa) este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Cu o experiență de peste 16 ani în bucătărie, Chef Foa este Executive Chef pentru Flavours și își pune amprenta asupra evenimentelor organizate de către companie, precum și pe meniurile zilnice din locațiile operate de către Flavours.

Chef Foa a făcut parte din echipa locală de jurați a Masterchef și este ambasadorul curentului street food în România.

Flavours a fost fondat în 2002 și activează în trei domenii de business interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant şi operator de food court.

În plus, compania a lansat brand-ul propriu Stradale, un restaurant ce promovează conceptul de street food și a creat Night Market by Chef Foa – primul night market cu live cooking din București.

Flavours reinventează constant modul de organizare a evenimentelor din România, cu sprijinul echipei de bucătari cu experiență, condusă de către Chef Foa.

TwitterFacebookFacebook MessengerGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *