Chef Foa, o nouă emisiune culinară! Chef Foa, o nouă emisiune culinară!
Ți-a venit rândul să pregătești cina de Crăciun anul acesta? Nu intra în panică! Chef-ii tăi preferați îți vin în ajutor pentru a-ți uimi... Chef Foa, o nouă emisiune culinară!
TwitterFacebookFacebook MessengerGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

Ți-a venit rândul să pregătești cina de Crăciun anul acesta? Nu intra în panică! Chef-ii tăi preferați îți vin în ajutor pentru a-ți uimi familia şi prietenii cu o masă cum n-au mai văzut.

TLC anunţă premiera emisiunii Cea mai bună cină de Crăciun, un program culinar în patru părţi, găzduit de chef-i din România, Bulgaria, Ungaria şi Serbia, care te vor învăţa să diversifici meniurile speciale pentru sărbătorile de iarnă.

Fiecare episod de 30 de minute prezintă una dintre cele patru gazde – chef Foa din România, chef Ivan Manchev din Bulgaria, chef Andras Jokuti din Ungaria şi chef Nenad Gladic din Serbia – preparând pas cu pas câte două reţete tradiţionale, urmând ca apoi să prezinte încă un fel de mâncare gata pregătit. Filmată integral în România la începutul lunii noiembrie, emisiunea prezintă rețete specifice fiecărei ţări în parte.

Seria Cea mai bună cină de Crăciun va fi difuzată pe TLC în fiecare miercuri, de la ora 21.00, începând din 30 noiembrie, apoi în reluare, în varianta integrală, pe Discovery Channel, pe 24 decembrie, de la ora 20.00.

“Ideea programului reflectă prezența TLC în regiune. Există programe pe teme culinare locale sau  internaţionale, însă nu şi regionale. Ştim ce se întâmplă în bucătăria noastră, ştim ce se întâmplă în bucătăriile chef-ilor deveniţi vedete internaţionale, dar nu ştim ce gătesc vecinii noştri. Şi cred că e fascinant să descoperim asemănările şi diferenţele dintre bucătăriile din regiunea noastră. Crăciunul reprezintă un moment excelent pentru o discuţie despre bucatele tradiţionale din România, Ungaria, Bulgaria şi Serbia. E o idee simplă şi tihnită, care se potriveşte de minune cu programul TLC din perioada sărbătorilor de iarnă,” a declarat Ada Roseti, Director de Programe, Discovery Europa Centrală şi de Est.

Unul câte unul, cei patru chef-i din Ungaria, România, Bulgaria şi Serbia vor păși sub lumina reflectoarelor, folosindu-şi ustensilele, imaginaţia şi câteva reţete locale pentru a găti două, trei feluri de mâncare apetisante pentru Crăciun, în timp ce ceilalţi trei urmăresc, comentează şi, în cele din urmă, gustă din produsele finale.

Programul va fi promovat prin intermediul unui microsite ce va include toate reţetele  și unde telespectatorii îşi vor putea vota reţeta preferată de Crăciun.

vizual_cea-mai-buna-cina-de-craciun

Cea mai bună cină de Crăciun este un program produs pentru Discovery Networks International de Paprika Latino România. Pentru Discovery Networks International, Charlotte Reid şi Ada Roseti sunt producătorii executivi. Adrian Boroș este producătorul executiv pentru Paprika Latino România, iar Ioana Maximilian este producător executiv independent.

TwitterFacebookFacebook MessengerGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *