Cafeaua siciliană Miscela D’Oro intră pe piața din România Cafeaua siciliană Miscela D’Oro intră pe piața din România
Lansarea va avea loc în premieră în cadrul Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, pe data de 23 noiembrie. Evenimentul organizat de Ambasada Italiei în... Cafeaua siciliană Miscela D’Oro intră pe piața din România

Lansarea va avea loc în premieră în cadrul Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, pe data de 23 noiembrie. Evenimentul organizat de Ambasada Italiei în România îşi propune să promoveze şi să valorifice tradiţia culinară italiană de înalt nivel şi folosirea produselor gastronomice de calitate, drept unul din semnele distinctive Made in Italy.

Cafeaua Miscela D’Oro va fi importată în exclusivitate în Romania de către Global Mirex și va putea fi degustată în localuri prestigioase din Capitală.

„Calitate, gust si traditie” este motto-ul acestei afaceri de familie al cărei succes se datorează atentei selecții a boabelor verzi de cafea și procesului de prăjire.

Blend-urile de cafea Miscela D’Oro sunt complexe și bogat aromate, cafeaua fiind disponibilă în mai multe sortimente cu personalitate distinctă. Grand’Aroma de exemplu, amestec de cafea Arabica din America Centrală și de Sud și Robusta din Asia, are o aromă greu de uitat, un gust rotund și dulce și un retro-gust persistent.

Ne bucurăm că am adăugat în portofoliul nostru un nou brand italian premium care să completeze atât de bine gama noastră de produse Made in Italy. Odată cu Miscela D’Oro aducem în România aroma perfectă a cafelei italiene cu personalitate siciliană. După 70 de ani de prezență pe piața internațională, brand-ul italian ajunge și in Romania si sunt convinsă că va deveni curând una dintre cafelele preferate de piața locală.”

Miruna Gheordunescu (foto), partener Global Mirex

miruna-gheordunescu-partener-global-mirex-2

Povestea Miscela D’Oro a început în orașul sicilian Messina, unul dintre cele mai mari porturi ale insulei, când Umberto și Emanuela Urbano au prăjit primele boabe de cafea pentru micile cafenele locale.

În anii ‘70, business-ul s-a orientat către distribuția pe teritoriu național, dar și internațional, New York-ul fiind primul oraș cucerit. Următorii ani au însemnat automatizarea proceselor de prăjire și ambalare cu tehnologie de avangardă. Ceea ce s-a păstrat însă până în zilele noastre este abordarea procesului de producție din perspectiva unui artizan.

În cadrul evenimentului din 23 noiembrie, oaspeții vor putea degusta și delicioasa înghețată Antica Gelateria del Corso, precum și Gran Crema, singura înghețată naturală de băut din România.

Global Mirex este o companie fondată cu patru ani în urmă, de către doi tineri antreprenori romani, care activează atât pe piețele din România și Italia, cât și pe alte piețe internaționale.

Compania este unic importator și distribuitor pe piața autohtonă pentru o serie de branduri italiene premium, precum Antica Gelateria del Corso, Arthemia, Basso, Formec Biffi, Terrazze dell’Etna sau Toschi.

miscela-doro-foto

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.