Am testat, în premieră, preparatele din noul meniu de la Gram Bistro Am testat, în premieră, preparatele din noul meniu de la Gram Bistro
Mai mulți jurnaliști, bloggeri și formatori de opinie ne-am dat întâlnire, recent, la o cină organizată la restaurantul Gram Bistro din Piața Victoriei (Bulevardul Nicolae... Am testat, în premieră, preparatele din noul meniu de la Gram Bistro

Mai mulți jurnaliști, bloggeri și formatori de opinie ne-am dat întâlnire, recent, la o cină organizată la restaurantul Gram Bistro din Piața Victoriei (Bulevardul Nicolae Titulescu 4-8),  pentru a degusta o parte din preparatele savuroase și atent selecționate, disponibile în meniul localului. Ce a ieșit? Pozele cred că spun cea mai mare parte din această poveste.

Într-o atmosferă relaxantă, ne-am bucurat de preparatele culinare, de oferta largă de cocktail-uri/băuturi artizanale, și am aflat detalii interesante despre conceptul și designul urban al localului.

În paralel, am “testat”, în premieră, o parte din preparatele care vor intra în meniul noului sezon.

Printre felurile servite la eveniment s-au regăsit:

– brie în crustă panko cu piuree de roșii uscate și dulceața de ceapă caramelizată

brie

– mix de bruschete cu: gucamole, creveți și lime; brânză de capră, mousse de sfeclă roșie, fistic (meniu nou); avocado, roșii cherry, roșii uscate și muguri de pin

bruschete

– salată cu rața confiată și dressing de miere cu portocală

– salată chevre chaud cu cartofi dulci, sfeclă roșie și nuci

sfecla-rosie

– ton în crustă de susan alb și negru cu alge wakame și sos de homar

– file de somon cu linte verde și sos de salota

peste-in-crusta

– piept de pui marinat în casa în arome orientale alături de orez sălbatic, stafide și roșii uscate și sos din pulbere de catină

După cum mulți știu, sunt unul din fanii dulciurilor și vă pot spune că m-am bucurat (și aici) de prospețimea CHEESECAKE-ului cu sos de fructe de pădure alături de mar copt în Amaretto, umplut cu nuci, stafide și fructe uscate, alături de înghețată de vanilie.

Vezi și: Friends – episodul pilot: Masa de weekend!

cheesecake-si-mar-copt

Poziționat în zona de centru a Bucureștiului, Gram Bistro este decorat într-un stil minimalist, urban, în care accentele de metal și lemn se completează perfect cu priveliștea amplă oferită de pereții din sticlă.

Locația este ideală pentru întâlniri de afaceri și prânzuri rapide, cât și after-work drinks, cine și petreceri cu prietenii.

Bucătaria modernă și cosmopolită este pusă în evidență prin ingredientele fine, atenția la detalii și pasiunea în a încerca noi rețete și arome “epicurioase”.

Și pentru că mâncarea gustoasă trebuie să fie și sănătoasă, produsele sunt alese cu grijă, iar preparatele sunt pregătite în casă.

În zona de bar, vă așteaptă clasicele limonade în combinații inedite, un pahar de vin bun, o bere artizanală sau un cocktail făcut așa cum vă place.

Noi spunem că Gram Bistro aduce o alternativă  originală a clasicului “ieșit în oraș” și  reprezintă una dintre cele mai complete opțiuni în peisajul culinar bucureștean.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.