Consumul de cafea cu lapte condensat, un obicei al consumatorilor rafinați Consumul de cafea cu lapte condensat, un obicei al consumatorilor rafinați
Românii au început să folosească lapte în cafea abia după anul 2000, însă acești consumatori sunt împățiți în două categorii: cei care adaugă lapte... Consumul de cafea cu lapte condensat, un obicei al consumatorilor rafinați
TwitterFacebookFacebook MessengerGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

Românii au început să folosească lapte în cafea abia după anul 2000, însă acești consumatori sunt împățiți în două categorii: cei care adaugă lapte UHT și cei care preferă lapte condensat. În cafenelele din România, cea mai frecventă cerință a clienților este: „o cafea lungă cu lapte”.

Combinația dintre cafea și lapte a fost intens studiată la nivel internaţional şi, în urma acestor cercetări, experţii au agreat că un consum moderat prezintă beneficii asupra sănătăţii şi stării de bine.

Gustul unei cafele cu lapte este net superior, diferența de calorii e minimă și are avantajul de a fi foarte cremos, cu o culoare maro-aurie îmbietoare, care intensifică plăcerea.

,,O cafea obișnuită este servită pentru efectul său revigorant, însă în combinație cu laptele condensat Maresi se poate transforma într-un răsfaț pentru simțuri, pentru că oferă cafelei o textură cremoasă, cu un gust net superior. Textura se datorează nivelului ridicat de proteine, iar grăsimea din lapte are însușirea de a absorbi substanțele volatile din mediu de prelucrare sau depozitare. La fel cum alegerea cafelei diferă în funcție de anumite trăsături ale aromei, astfel ar trebui să fie ales și laptele, pentru ca acesta să formeze împreună o armonie perfectă.”

Sonia Secui, Brand Manager Maresi Foodbroker

Laptele Maresi se poate găsi pe piață în trei sortimente: Original, Light și Bio, iar pentru producerea unei singure sticle de 250g este nevoie de 500g de lapte gras integral proaspăt și natural din Alpii austrieci.

Pe lângă gustul desăvârșit a unei cafele servite acasă, un alt motiv pentru care consumatorii au făcut un obicei din a pune lapte în cafea este pentru a o  transforma într-o gustare hrănitoare. Fiind concentrat, laptele consumat în aceasta formă rămâne în organism aproximativ 2-3 ore și stimulează senzația de sațietate.

2-1

S-a dat startul concursului  național ,,Cafeaua mea s-a îndrăgostit de laptele Maresi!”

Odată ce consumatorii încep să își prepare cafeaua cu laptele condensat Maresi, gustul inconfundabil va transforma obiceiul de consum într-o experiență inedită, iar aceste două ingrediente vor deveni de nedespărțit.

Pentru a completa experiența, Laptele Maresi a lansat concursul ,,Cafeaua mea s-a îndrăgostit de Laptele Maresi!”. Pentru orice sortiment de lapte Maresi achiziționat (Original, Light sau Bio), înscris cu numărul bonului fiscal pe site-ul www.laptemaresi.ro, participanții au șansa de a câștiga una din cele 50 de căni personalizate sau una din cele 3 cafetiere de espresso Delonghi Icona Vintage ECOV311.

Promoția se desfășoară în perioada 01.11.2016 – 30.11.2016, iar extragerea va avea loc pe data de 06.12.2016.  Regulamentul oficial al campaniei este disponibil pe: www.laptemaresi.ro.

laptele-maresi-sortimente

Bine de știut!

Laptele condensat Maresi este un produs 100% natural, fără conservanți și adaos de zahăr, fiind disponibil în trei variante: Original (7,5 % grasime per 100 ml), Light (4% grasime per 100 ml, lapte semi-degresat) și Bio (7,5 % grasime per 100 ml, lapte integral bio din agricultură ecologică).

Acesta poate fi  utilizat pentru prepararea cafelei, a ceaiurilor și a prăjiturilor și este disponibil în magazinele Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi și Selgros, la prețul recomandat de 5,99 lei.

TwitterFacebookFacebook MessengerGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *