Elysee lanseaza Colectia Carnal Blends ce apartine Casei Initio Parfums Prives Elysee lanseaza Colectia Carnal Blends ce apartine Casei Initio Parfums Prives
Dincolo de barierele inhibitiilor Initio descopera o lume a carnalitatii, a pasiunilor dezlantuite, a trupurilor goale unite de dorinta. Aceste parfumuri cunoscute ca fiind “o explozie... Elysee lanseaza Colectia Carnal Blends ce apartine Casei Initio Parfums Prives

Dincolo de barierele inhibitiilor Initio descopera o lume a carnalitatii, a pasiunilor dezlantuite, a trupurilor goale unite de dorinta. Aceste parfumuri cunoscute ca fiind “o explozie de feromoni”, au fost vedeta targului de la Cannes si au revolutionat intreaga lume a parfumeriei prin formulele sale secrete care rup tiparele parfumeriei si reinventeaza aceasta arta. Fara a fi incadrate in categorii olfactive clasice, parfumurile Initio au o concentratie de hedione nemaintalnita si reusesc sa actioneze ca veritabile arme de seductie.

Elysee este al doilea magazin din lume care are acces la aceasta colectie unica prin caracterul sau carnal si plin de seductie.

High Frequency – Cat de mult inseamna la frecventa maxima? Cat de departe indraznesti sa te lasi purtat de placerile interzise? Dincolo de barierele inhibitiilor descopera o lume a carnalitatii, a pasiunilor dezlantuite, a trupurilor goale unite de dorinta.

Un melanj seducator de magnolie, migdale si feromoni ce te transpune intr-un realm al dezinhibitiilor unde nimic nu este prea mult si unde niciun risc nu ramane nerecompensat.

initio-1

Side Effect – Ai risca sa incerci ceva nou fara sa ii stii efectul secundar? Cat de departe ai merge in necunoscut? Risca astazi totul! Aventureaza-te intr-o lume a placerilor neasumate, da frau liber celor mai senzuale ganduri si lasa-te prins in mrejele interzisului.

Un mix indraznet de tutun, scortisoara, rom si vanilie menit sa inlature orice urma de pudoare. Pudoarea devine un accesoriu de care nu mai ai nevoie atunci cand porti Side Effect.

initio-2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.