Alexander Florescu deschide primul Personal Trainer Studio în nordul capitalei Alexander Florescu deschide primul Personal Trainer Studio în nordul capitalei
La începutul lunii noiembrie, Alexander Florescu extinde rețeaua de cluburi Futura Gym cu primul studio de Personal Training, situat în nordul capitalei, pe Șos.... Alexander Florescu deschide primul Personal Trainer Studio în nordul capitalei

La începutul lunii noiembrie, Alexander Florescu extinde rețeaua de cluburi Futura Gym cu primul studio de Personal Training, situat în nordul capitalei, pe Șos. Pipera, 49A.  Aici vă așteaptă antrenorii personali Futura Gym Pipera care se vor ocupa de fiecare client în parte începând cu programe de antrenament și nutriție personalizate până la consultanță și monitorizare constantă.

Situat în unul din cele mai importante și dezvoltate zone rezidențiale și si de business din București, studio-ul dispune de o suprafață de 150 mp cu zone de functional training, dotate cu accesorii de fitness, fiind gândit pentru antrenamentele one-to-one cu persoanele care își doresc o nouă experiență în sala de fitness, oferind în același timp și programe de sport pentru copii.

Futura Gym Pipera nu este doar un spațiu în care vii pentru a slăbi, ci pentru a-ți schimba stilul de viață începând cu tipul de mișcare fizică și cu alimentația.

Motivație. Perseverență. Psihic Puternic. Acestea sunt cuvintele care definesc noul concept Futura Gym.

Pentru a completa experiența din cadrul clubului, dar și pentru a educa clienții în a urma un plan alimentar echilibrat, clubul va pune la dispoziția acestora o linie de smoothies, salate și supe – Futura Gym Lifestyle (concept dezvoltat în parteneriat cu Freddo Bar & Lounge), ce pot fi consumate după antrenament sau pot deveni alegerea perfectă pentru prânzul de la birou.

Inaugurarea Futura Gym Pipera | Personal Trainer Studio va avea loc pe 1 noiembrie, ora 19:00, la eveniment fiind așteptați toți cei care își doresc să cunoască programele de antrenament, antrenorii, dar și partenerii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.