Mega Mall dă startul distracției de Halloween Mega Mall dă startul distracției de Halloween
În weekendul 29-30 octombrie, copiii cu vârste între 4 și 10 ani vor lua parte la MEGA DISTRACȚIA organizată de Mega Mall, cu ocazia... Mega Mall dă startul distracției de Halloween

În weekendul 29-30 octombrie, copiii cu vârste între 4 și 10 ani vor lua parte la MEGA DISTRACȚIA organizată de Mega Mall, cu ocazia sărbătorii de Halloween. Micuților li s-a pregătit o serie de activități care mai de care mai antrenante și mai creative: spectacol de muzică și dans oferit de Academia Amicii și grupul Fargolino, microrecital muzical Andra Gogan, teatru de umbre, muppets show, ateliere de creație, paradă de costume, spooky dance, parașuta magică.

Cele două zile de activități dedicate sărbătorii de Halloween se vor organiza în intervalul orar 17-20 (sâmbătă) și 14:30-19:00 (duminică), la etajul 2, în zona de evenimente de lângă food court. Intrarea este gratuită.

Copiii vor avea ocazia să construiască, împreună cu echipa de actori, o scenetă de teatru înfricoșătoare cu păpuși Muppets fantomă. La final, micuții vor învăța cum să își confecționeze propria păpușă fantomă, pe care o vor putea păstra drept amintire.

Preț de jumătate de oră, copiii vor avea apoi ocazia să ajute prințul din poveste să salveze Prințesa din Castelul Fantomelor, în cadrul unui spectacol de teatru de umbre interactiv.

mega-mall-da-startul-distractiei-de-halloweenLa finalul zilei, animatorii vor organiza parada costumelor de Halloween pe covorul roșu, iar copiii care vin îmbrăcați în costume vor avea ocazia să își prezinte ținutele spectaculoase în aplauzele publicului.

Cei mici, împreună cu părinții lor, ghidați de actori, vor realiza dovleci și fantome din baloane. Actorii vor pune la dispoziția participanților baloane, lipici și decorațiuni.

Copiii și părinții deopotrivă vor avea parte de multe alte acțiuni speciale pentru ei. Tabloul groazei, momente magice, feeria vrăjitorilor, ritmul vrăjitorilor… și distracția este departe de a se încheia.

Duminică, începând cu oră 14:30, copiii vor avea parte de un spectacol de muzică și dans, oferit de Academia Amicii și grupul Fargolino. Spectacolul va fi unul dinamic și va fi prezentat de Andra Gogan, care, totodată, va încânta publicul prezent cu un microrecital muzical și le va oferi autografe tuturor copiilor. Andra Gogan este una dintre cele mai în vogă vloggerițe din România, datorită serialului sau de pe YouTube „Soy Luna”, și este noua asistentă din emisiunea „Acces Direct”, Antena 1. Vocea sa da viață personajelor Disney din „Doctorita Plusica” și „Printesa Sofia I”.

Copiii vor avea de asemenea ocazia să învețe de la animatori cele mai haioase coregrafii și scheme de dans pe melodii înfricoșătoare de Halloween.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.