Hotel Epoque anunta o crestere de 41%  a veniturilor din MICE Hotel Epoque anunta o crestere de 41%  a veniturilor din MICE
In primele noua luni ale anului 2016, Hotel Epoque a inregistrat o cifra de afaceri de 1,75 milioane euro, reprezentand o crestere de 6%... Hotel Epoque anunta o crestere de 41%  a veniturilor din MICE
TwitterFacebookFacebook MessengerGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

In primele noua luni ale anului 2016, Hotel Epoque a inregistrat o cifra de afaceri de 1,75 milioane euro, reprezentand o crestere de 6% fata de perioada similara a anului trecut. Performanta se datoreaza cresterii cu peste 41% a vanzarilor rezultate din MICE si cu 11% a restaurantului à la carte. Pana la finalul lui 2016, Epoque estimeaza venituri de 2,4 milioane de euro si o crestere de 8% a cifrei de afaceri fata de anul precedent.

Epoque reprezinta o destinatie de cinci stele completa atat pentru calatoriile de leisure cat si pentru segmentul corporate. Un concept unic in peisajul hotelier de cinci stele, Epoque reuneste toate atributele unei experiente de lux : cazare in spatii de tip apartament, SPA, un restaurant gastronomic si un centru de conferinte si evenimente premium.

Hotel Epoque se adreseaza calatorilor cu profil FIT (free independent travelers) a caror prima optiune o reprezinta proprietatile de tip boutique. Calatori internationali in proportie de 85%, oaspetii Epoque provin din Europa, Asia si America, in special din tari precum : SUA, UK, Israel, Franta sau Germania. In perioada ianuarie – septembrie 2016, Epoque a inregistrat o ocupare de 70% in zilele saptamanii si de 64% in zilele de weekend.

 “2016 este un an extrem de dinamic pe piata de cinci stele si suntem foarte incantati ca Epoque isi mentine statutul de lider pe segmentul de lux, cu aceleasi performante deosebite pe structura de cazare si cu o dezvoltare semnificativa a Epoque Events Gallery si a segmentului MICE. De asemenea, restaurantul gastronomic L’Atelier a crescut constant in preferintele iubitorilor bucatariei franceze, devenind un reper in peisajul culinar bucurestean. Obiectivele noastre pentru sfarsitul anului si pentru anul viitor raman legate de cresterea pe F&B si evenimente, precum si cresterea ADR-ului, maximizand productivitatea pe structura de cazare.” declara Diana Popescu, Owner & CEO Epoque Hotel si L’Atelier-l’art culinaire.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adreseaza calatorilor de business si de leisure cu standarde ridicate de calatorie, oferind o paleta larga de facilitati si un grad inalt de personalizare a serviciilor. Hotel Epoque reprezinta o experienta de luxe 3600, punand la dispozitia oaspetilor sai un concept structural cu spatii de locuit generoase, exclusiv de tip apartament. Epoque are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa, dar si un centru de conferinte si un club ideal pentru petreceri private.

Premii de excelenta

TripAdvisor – Certificate of Excellence 2016 si Travelers’ Choice Award 2016

Booking.com – Epoque este notat cu 9.3 la data emiterii comunicatului, cea mai mare nota pe segmentul de 5* din Bucuresti

U.S. News & World Report: Best Hotels in Europe – Cel mai bun hotel din Romania

TwitterFacebookFacebook MessengerGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *