Bonduelle și Aventurierii de grădină îi împrietenesc pe copii cu legumele Bonduelle și Aventurierii de grădină îi împrietenesc pe copii cu legumele
Bonduelle duce mai departe misiunea de a oferi o alimentație echilibrată, în care legumele ocupă un loc important, pentru a veni în sprijinul familiilor,... Bonduelle și Aventurierii de grădină îi împrietenesc pe copii cu legumele

Bonduelle duce mai departe misiunea de a oferi o alimentație echilibrată, în care legumele ocupă un loc important, pentru a veni în sprijinul familiilor, susținând dezvoltarea sănătoasă a noilor generații. Astfel, Bonduelle a dat startul călătoriei Aventurierilor de grădină, prin campania cu același nume, cu scopul de a veni în ajutorul părinților, pentru a-i împrieteni pe copii cu legumele și pentru a le include în alimentația lor zilnică.

Copiii sunt invitați în călătoria celor 4 Aventurieri de grădină (Măzărela, Porumbob, Brocolina și Morcovito), prin intermediul poveștii acestora scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc – Prințesa Urbană. Povestea, împreună cu jocurile și activitățile inspirate de călătoria Aventurierilor, s-au reunit în cartea ce are scopul de a crea o relație mai strânsă între copii și legume.

De asemenea, cei patru Aventurieri de grădină ies din poveste și prind viață sub forma celor 4 mascote de pluș care vor să își găsească locul în fiecare familie cu copii.

Cele patru personaje de poveste din pluș, dar și cartea cu aventurile acestora pot fi câștigate garantat în cadrul campaniei instore Bonduelle, „Aventurierii de grădină”. Campania se desfășoară în perioada 23 septembrie – 30 noiembrie, atât în magazinele din retailul modern (Cora, Carrefour, Auchan, Mega Image), cât și în retailul tradițional. Achiziționarea de produse Bonduelle în valoare de minimum 20 de lei aduce garantat celor mici unul dintre cei patru Aventurieri de grădină sau cartea pentru copii.

De asemenea, acestea pot fi câștigate și online, pe http://www.aventurieriibonduelle.ro/, unde cei mici se pot împrieteni cu Aventurierii și pot descoperi lumea legumelor prin intermediul unui joc interactiv ce-i va încânta.

„Mereu ne-am dorit să venim în sprijinul nevoilor consumatorilor și știm ce provocare reprezintă pentru părinți includerea legumelor în alimentația celor mici. Misiunea noastră de oferi o alimentație sănătoasă întregii familii ne-a inspirat să dăm viață celor patru Aventurieri de grădină prietenoși, ce sunt în căutare de noi prieteni printre copii. Ne dorim ca momentul mesei să fie o experiență cât mai plăcută în fiecare familie și sperăm ca Morcovito, Măzărela, Porumbob și Brocolina să-i convingă pe copii să descopere cât de mult îi pot ajuta legumele să se dezvolte armonios”, a declarat Monica Roșu, Head of Marketing and Communications Bonduelle Balkans, Ukraine, Caucasus, Middle Asia.

Detaliile promoției instore sunt disponibile în cadrul regulamentului oficial al campaniei și pot fi accesate pe pagina http://bonduelle.ro/aventurierii-de-gradina/.

aventurierii-de-gradina

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.