Travel Trends: Madeira, printre cele mai cerute destinații de Revelion Travel Trends: Madeira, printre cele mai cerute destinații de Revelion
Cocktail Holidays a introdus în această iarnă trei chartere cu destinația Madeira, toate trei fiind programate pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Tarifele pentru pachete... Travel Trends: Madeira, printre cele mai cerute destinații de Revelion

Cocktail Holidays a introdus în această iarnă trei chartere cu destinația Madeira, toate trei fiind programate pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Tarifele pentru pachete pornesc de la 716 euro de persoană, pentru șase nopți de cazare cu mic dejun si cina festivă. În 2015, Cocktail Holidays a introdus, în exclusivitate, un charter către Madeira din România, charter care a avut un grad  de ocupare de 100%.

”A fost o surpriză foarte plăcută să avem cerere așa mare pentru Madeira anul trecut, iar anul acesta, numărul mare de solicitări pentru această destinație ne-a determinat să triplăm numărul de locuri disponibile. Putem spune că Madeira este cea mai căutată destinație de Revelion. Am pus în vânzare pachetele pentru sărbători în Portugalia la începutul lunii octombrie și avem deja un grad de ocupare de peste 35%”, spune Dan Goicea, director adjunct al Cocktail Holidays.

Preferințele turiștilor români pentru această destinație, în baza rezervărilor de până în prezent, sunt pentru hoteluri de 5 stele cu mic dejun. În unanimitate, s-a optat pentru cina de Revelion. Valoarea medie a unui pachet achiziționat este de 950 de euro/persoană.

Portugalia ca destinație turistică a crescut semnificativ în 2016 în rândul turiștilor români, peste 3.000 de persoane optând pentru un concediu în această țară, dintre care peste 2.000 pe chartere, în regiunea Algarve, în sezonul estival.

”Algarve a fost o destinație introdusă de noi în 2016 și a fost, de asemenea, un succes. Vom păstra și pentru anul viitor charterul pe Algarve, unde suntem siguri că vom dubla numărul de turiști. Suntem convinși că, în câțiva ani, Portugalia va rivaliza cu Spania, în ceea ce privește preferințele turiștilor români pentru sezonul estival și nu numai. Nu ar fi exclus să introducem noi destinații din această țară, în condițiile în care avem charterele pe Algarve, Portugalia ca circuit, Lisabona ca destinație de city break și Madeira de Revelion”, spune Dan Goicea.

Oferta de sărbători a Cocktail Holidays include și plecări către Dubai, Cipru și Turcia, dar și pachete către destinații exotice precum Thailanda, Zanzibar, Maldive și Sri Lanka.

Prompt Service Travel Company activează de peste 23 de ani pe piaţa vacanţelor şi este unul dintre cele mai longevive branduri de turism din România. Cocktail Holidays este brandul turistic al Prompt Service Travel Company, lansat în urmă cu 11 ani. Turoperatorul a diversificat destinațiile de charter încă din 1995, când a introdus sejururile către Creta.

Între timp oferta de chartere a Cocktail Holidays s-a dezvoltat, compania operând peste 25 de destinații charter în anul 2016. Din 2005, compania a început operarea charterelor din afara Bucureștiului. În prezent, Cocktail operează chartere din București, Cluj-Napoca, Iași etc.

Cocktail Holidays a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 68,6 milioane de lei şi estimează pentru 2016 o cifră de afaceri de 71 de milioane de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.