Le Grenier à Pain a deschis a treia boulangerie în București Le Grenier à Pain a deschis a treia boulangerie în București
Le Grenier à Pain a deschis a treia boulangerie în București, situată în Centrul Vechi, pe Strada Franceză nr. 38-42. Cu ocazia evenimentului inaugural... Le Grenier à Pain a deschis a treia boulangerie în București

Le Grenier à Pain a deschis a treia boulangerie în București, situată în Centrul Vechi, pe Strada Franceză nr. 38-42. Cu ocazia evenimentului inaugural a fost lansat și noul meniu de restaurant franțuzesc, sub coordonarea maestrului Chef Johnson, cunoscut pentru vasta sa experiență de peste 35 de ani în arta culinară și pentru cursurile de specializare derulate în Franța.

Noul meniu de restaurant, ce este disponibil în toate cele trei locații Le Grenier à Pain din București, include preparate delicioase ce pot fi savurate atât în restaurantele Le Grenier à Pain, cât și prin serviciul de catering Le Grenier à Pain.

În meniu se regasesc preparate precum Terrine Foie Gras, Tartine cu icre de Manciuria, Tartine cu brânză feta gratinată și roșii uscate la soare, supă de creveți cu lapte de cocos, ratatouille de legume, file de biban de mare cu sos Bearnaise și orez sălbatic, John Dorry rumenit în cuptor cu hribi, tigaie cu fructe de mare și ciuperci de pădure, cotlet de mânzat cu rucola și dulceață de ardei iute.

Mai amintim și Filet mignon tras în unt cu hribi în sos propriu, pulpă de rață cu varză roșie și măr Renette, chimen și sos de portocale, ciocănel de berbecuț la vatră cu legume alese, dar și piept de rață cu mere caramelizate și dulceață de ardei iute.

Meniul Le Grenier à Pain include și preparatele deja clasice ale cunoscutei boulangerii franceze, apreciate în toată lumea, precum cele mai apreciate croissante cu unt din lume, produse de patiserie (pain au chocolat, fursecuri cu ciocolată sau vanilie, escargot cu nucă sau stafide, checuri cu portocale confiate, cozonaci), de cofetărie (ecleruri, tarte cu ciocolată neagră sau multifruct, prăjiturile Elysée și Framboise, macarons, cupcakes, mousse-uri fine, cake pops, millefeuille vanille sau chocolat), sandvișuri, tartine, quich-uri, supe, o gamă variata de ceaiuri parfumate și atent selecționate, dulcețuri tradiționale sau bonbons d’enfants au chocolat artisanal.

La acestea se adaugă deja cele cele 10 tipuri de pâine și specialități de pâine Le Grenier à Pain: integrală, cu maia, caise, alune, nuci, smochine, ficelles cu măsline sau bacon, precum și faimoasa baghetă tradițională, considerată cea mai bună pâine din Franța, câștigătoarea locului 1 în anul 2010 și 2015 în cadrul concursului La Meilleure Baguette de Paris.

Le Grenier à Pain oferă un serviciu de catering pentru evenimente speciale compus din canapes, salate, desert și băuturi, candy bar, torturi personalizate, precum și cadouri în ambalaje speciale. Le Grenier à Pain excelează prin faptul că folosește doar ingrediente 100% naturale, făină produsă exclusiv în Franța, toate preparatele fiind proaspete, pregătite în laboratorul din incinta locației.

La evenimentul de inaugurare al noului restaurant Le Grenier à Pain din Centrul Vechi au luat parte și persoane publice precum Simona Pătruleasa, Ileana Badiu, Anda Adam, Amadeus, Carmen Negoiță, Diana Bart, Crina Abrudan, Adina Halas, Laura Lazăr, Andrei Nourescu, bloggeri și reprezentanți Mass Media, cu toții descoperind noul meniu Le Grenier à Pain și savurând înclusiv delicioasele crepe suzette cu dulceață de portocale, pregătite de maestrul Chef Johnson.

Le Grenier à Pain este prezent in România în trei locații: pe bulevardul Nicolae Caramfil nr.87, București, în rondul Pieții Alba Iulia din București și, nou inaugurat, în Centrul Vechi, pe pe Strada Franceză nr. 38-42. Le Grenier à Pain este una din cele mai apreciate boulangerii franțuzesti la nivel internațional, dezvoltându-se, în sistem de franciză, peste granițele Franței, în România, Emiratele Arabe Unite, China, Rusia, Liban și Japonia.

Cel care a pus bazele Le Grenier à Pain, în 1998, este Michael Galloyer, acesta ridicând, în timp, brandul ca unul dintre cele mai dinamice și mai recunoscute din sectorul său.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.