IDC numește Epson compania care a impus tendințele anului 2015 în materie de imprimante IDC numește Epson compania care a impus tendințele anului 2015 în materie de imprimante
Compania de cercetare IDC (International Data Corporation) recunoaște Epson ca fiind compania care a impus tendințele anului 2015 în materie de imprimante. Performanțele Epson... IDC numește Epson compania care a impus tendințele anului 2015 în materie de imprimante

Compania de cercetare IDC (International Data Corporation) recunoaște Epson ca fiind compania care a impus tendințele anului 2015 în materie de imprimante. Performanțele Epson sunt recunoscute de compania de cercetare IDC în cel mai nou raport, intitulat “Western Europe Business Inkjet Market Shares”, 2015.

Analistul Phil Sargeant a precizat că distincția se datorează faptului că Epson a avut o creștere anuală de 40,4% pe segmentul vânzărilor de imprimante cu jet de cerneală și s-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai mari furnizori de imprimante cu jet de cerneală din Europa.

Expertiza Epson, alături de inovațiile în comunicarea vizuală, dispozitive portabile și robotică, au oferit o perspectivă nouă și creativă pe piața imprimării cu jet de cerneală.

Compania a lansat modele noi din gama de imprimante WorkForce Pro și Ink Tank System; a introdus rezervoare de cerneală de mare capacitate în locul tradiționalelor cartușe de cerneală, provocând industria; a lansat o serie de programe noi care le oferă clienților din zona de business o varietate de soluții potrivite pentru nevoile lor și, nu în ultimul rând, a revoluționat conceptul de sustenabilitate și analizele cost-beneficiu pentru locul de muncă.

De exemplu, imprimantele Epson din gama Workforce Pro imprimă la viteze foarte mari oferind o calitate superioară, îmbunătățind în același timp costurile de exploatare și sporind beneficiile aduse de tehnologia eco, spre exemplu un consum de energie cu 82% mai mic.

IDC estimează că piața de imprimante cu jet de cerneală va crește cu 10,2% (CAGR), anual, până în 2020. Epson a investit 400 de milioane de euro în zona de producție și va investi alte 185 de milioane de euro în tehnologia PrecisionCore inkjet în următorii 3 ani. Epson prevede un viitor strălucit segmentului de imprimare cu jet de cerneală.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.