Helpie, aplicația care îţi gestionează eficient timpul liber Helpie, aplicația care îţi gestionează eficient timpul liber
Începând de astăzi, vă puteți “angaja” un asistent personal online, care să se ocupe de plata facturilor casnice, a impozitelor, a ratelor bancare, să... Helpie, aplicația care îţi gestionează eficient timpul liber

Începând de astăzi, vă puteți “angaja” un asistent personal online, care să se ocupe de plata facturilor casnice, a impozitelor, a ratelor bancare, să caute activități pentru familie sau copii, să facă rezervări şi chiar să organizeze petreceri surpriză pentru cei dragi.

Revoluţionara aplicaţie se numeşte Helpie şi a luat naştere în contextul în care timpul liber al românului, în care poate să stea alături de familie sau să se ocupe de administrarea casei, este tot mai limitat şi tinde către zero. Utilizând aplicaţia de pe Google Play sau de pe AppStore, oricine poate delega un consultant Helpie pentru a face plăţi, pentru a face programări sau pentru alte sarcini aparent simple, dar mari consumatoare de timp.

Odată intrat în cont, beneficiarul pur şi simplu fotografiază factura şi o trimite prin aplicaţie, îşi roagă asistentul personal să îi rezerve bilete pentru o vacanţă mult dorită sau chiar să îi aducă aminte când are ceva important de făcut.

Aplicaţia a fost inventată de psihologul Alexandru Pleşea care, după mai multe cercetări, a concluzionat că românii sunt din ce în ce mai nefericiţi în zilele noastre faţă de deceniile anterioare, motivul principal fiind timpul liber tot mai limitat.

“Aplicaţia este, întâi de toate, o unealtă foarte eficientă care gestionează eficient timpul liber al oamenilor. Timpul este o resursă limitată. Prea mult timp ne ocupă grijile cotidiene, ratele, abonamentele, rezervările, etc. Cu toate acestea, există soluții. Oamenii care vor mai mult timp liber, vor profita de tehnologia actuală. Practic, putem să delegăm un asistent personal care să se ocupe de toate problemele noastre cotidiene, astfel încât cele 4 ore pe care le estimăm că ar fi, în medie, timpul liber de care ar trebui să se bucure românii zilnic, chiar să îl petreacă alături de cei dragi, şi nu acoperit de multe facturi sau copleşit de griji.  Scopul proiectului Helpie este ca toate grijile, facturile, problemele mărunte, programările, căutările sau rezervările care necesită timp, să fie transferate către noi, astfel încât oamenii să aibă timp suficient să fie mai relaxaţi, mai liniştiţi şi, până la urmă, mai fericiţi”, declară psihologul Alexandru Pleşea, coordonatorul proiectului Helpie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.