Tips & Tricks: Cum să îți alegi încălțămintea de toamnă Tips & Tricks: Cum să îți alegi încălțămintea de toamnă
Toamna este un anotimp perfect pentru înnoirea garderobei şi nu trebuie uitată nici încălțămintea potrivită. Office Shoes, lanțul internațional de încălțăminte, te ajută să... Tips & Tricks: Cum să îți alegi încălțămintea de toamnă

Toamna este un anotimp perfect pentru înnoirea garderobei şi nu trebuie uitată nici încălțămintea potrivită. Office Shoes, lanțul internațional de încălțăminte, te ajută să întâmpini sezonul rece cu sfaturi și recomandări esențiale pentru o alegere cât mai bună. Pentru investiții inteligente, cei mai importanți factori la care clienții trebuie să fie atenți sunt comoditatea, impermeabilitatea, mărimea, talpa și materialul din care încălțămintea e confecționată.

Office Shoes are peste 25 de branduri din care clienții pot alege perechea perfectă pentru vreme rece. Bărbaţii au ales în special încălţăminte oferită de Timberland, Gant și Palladium, iar Tommy Hilfiger, Hunter și Kitten au fost printre brandurile preferate de doamne.

Cei care nu vor să aibă nicio grijă cu frigul sau cu apa pot alege unul dintre modelele potrivite pentru orice tip de vreme. În funcție de stilul fiecăruia, o alegere inspirată sunt bocancii clasici și inegalabili de la Timberland, pe galben, sau cei pe roz de la Caterpilar, care vor aduce un plus de energie și originalitate oricărei ținute.

Fiecare client trebuie să știe însă că este important să aleagă un model cu jumătate de centimetru mai mare, astfel încât confortul să fie sporit, iar talpa să fie cât mai rezistentă, din cauciuc, de preferat.

Materialul din care sunt fabricate încălțările ar trebui să fie piele sau materiale sintetice, pentru a ține departe umezeala. Gama completă poate fi găsită pe site-ul Office Shoes.

timberland-men-office

Ca în fiecare an, magazinul și-a mărit portofoliul de branduri comercializate, pentru ca pasionații de fashion și iubitorii de confort să se poată bucura de încălțăminte de calitate și să rămână în pas cu moda, chiar și toamna.

Gama este întregită în noul sezon cu brandurile Merrell, Ellesse, Ohw? și Helly Hansen. Produsele acestor branduri aduc un plus de stil și pot face ziua mai bună în perioada rece de toamnă.

Odată cumpărate, clienții trebuie să țină cont de câteva reguli simple pentru a-și proteja încălțămintea. Dat fiind că este un sezon ploios, încălțămintea udă trebuie uscată la temperatura camerei și nu pe calorifer, iar pentru îngrijire sunt necesare produse potrivite tipului de material din care este confecționat produsul respectiv.

Acest tip de încălţăminte trebuie curăţat folosind produse speciale de îngrijire. Este recomandată folosirea a două-trei perechi de încălțăminte, astfel încât să fie evitată uzura prematură a unei singure perechi. Pe termen lung, confortul și protecția sunt mai importante.

Office Shoes este un magazin internațional, prezent în România și încă opt țări în Europa și existent în mediul online din 2013. În grila de produse se gasesc peste 25 de branduri comercializate cu prețuri variate, care se mulează pe nevoile întregii familii, existând încălțări pentru femei, bărbați și copii.

Cei interesați pot achiziționa produsele Office Shoes atât în mediul online, cât și la magazinele deschise în București, Brăila, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș și Arad.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.