Christian Tour vrea 20 de mil. euro în următorii 2 ani de la sediile din afara României Christian Tour vrea 20 de mil. euro în următorii 2 ani de la sediile din afara României
La începutul acestui an, touroperatorul Christian Tour, una dintre cele mai importante companii de pe profil de pe piața locală, a făcut un pas... Christian Tour vrea 20 de mil. euro în următorii 2 ani de la sediile din afara României

La începutul acestui an, touroperatorul Christian Tour, una dintre cele mai importante companii de pe profil de pe piața locală, a făcut un pas decisiv în dezvoltarea piețelor de ”outgoing” din jurul României, deschizând sub brandul propriu, agenţii în Budapesta, Varșovia, Belgrad şi Chișinău.

Astfel, compania fondată de frații Cristian și Marius Pandel s-a concentrat pe două tipuri de produse turistice: pe de-o parte a venit cu pachete proprii de vacanţe pe charterele cu avionul şi autocarul către destinaţii din Grecia şi Turcia, iar pe de alta a adaptat programele de circuite culturale, toate după rețeta folosită cu succes şi în România.

Încasările obţinute de Divizia Internaţională Christian Tour în primele luni de la deschidere s-au ridicat la aproximativ 3 milioane de euro. Agenția preconizează că în 2017 va vinde pe aceste pieţe vacanţe în valoare de 6 milioane de euro, iar pentru 2018 mizează pe vânzări de 17-20 milioane de euro în toate sediile din Polonia, Ungaria, Serbia şi Republica Moldova.

Unul din atuurile importante îl reprezintă diversificarea produsului oferit pe aceste pieţe. Pentru perioada următoare se pregătește lansarea conceptului Senior Voyage prin programe personalizate cu plecări din oraşele cele mai importante ale Poloniei, Ungariei, Serbiei sau Republicii Moldova către destinaţii Senior Voyage deja celebre: Spania, Italia, Franţa, Elveţia sau Dubai, şi cu ghizi însoţitori vorbitori în limbile acestor ţări.

De asemenea, potrivit lui Marius Pandel, Divizia Internațională Christian Tour va continua extinderea produselor charter pentru aceste pieţe cu destinaţii din Grecia şi Spania, dar şi cu Dubai sau unele programe exotice. Totodată, va promova  o serie de programe turistice în România, cu ghizi vorbitori de limba poloneză, maghiară sau sârbă şi trasee care vor include cele mai frumoase destinaţii turistice din ţara noastră: Maramureş, Delta Dunării şi Dobrogea, Bucovina, Transilvania, Banatul sau Oltenia de sub munte.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.